2777
2789

رفتم دندونپزشک هزینه اشم زیاد بود چون فارغ‌التحصیل دانشگاه تهران بود گفتم بزار برم پیش هم دانشگاهیم 

دندونمو عصب کشی و پرکردم 

کلیم خودش از کارش تعریف کرد 

یک ماه نگذشت ماده پرکردنی چون خوب نچسبونده بود یکمش ریخت 

بعد کل ماده دراومد 

الان کل دندونم ریخت 

اومدم ویش دوستم که اونم دانشجوی دندون تهران 

میگه عه فلانی میگی سهمیه ای درسمم با ده پاس کرده 

میگه یه حوری دندونم پرکرده که دوباره سیاه شده از داخل 

زیر مواد پرکردنی و الان چیزی از دندونم‌نمونده باید برم قاب بگیرم و با پرکردن فایده نداره 

از این به بعد رفتم دکتر میگم دکتر ببخشید شما سهمیه ای هستین یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داره؟اسم دندون میاد استرس میگیرم انقدر که اذیت شدمانقدر که پول خرج کردمروزی چند بار مسواک و نخ د ...

نه درد ندارم ولی خالی شده دندونم همه اش ریخته 

منم همه اش درحال مسواک و خمیر دندون و نخ دندونم ولی بعضی چیزا ژنیه حتی قند و قهوه هم نمیخورم خراب نشه

مامان منم رفته بود پیش چشم پزشک بعد مامانم چشم چپش مشکل داشت بعد زنه اومد تست گرفت و .... اونوقت توی نسخه با کلی نوشته نوشته بود چشم راست آخرش به مامانم گفت چشم راستت مشکل داره مامانم رفت عکس گرفت و رفت پیش یه دکتر دیگه گفت دکترت اشتباه تشخیص داده 😐😐😐 سهمیه ای بود 

نه درد ندارم ولی خالی شده دندونم همه اش ریخته منم همه اش درحال مسواک و خمیر دندون و نخ دندونم ولی بع ...

دقیقا منم اهل شیرینی و شکلات نیستم. چای هم نمیخورم که باهاش قند بخورم

چه  ارثی به ما رسید

کاربری دست دو نفره.