2777
2789
😅😅 انشالله به خوبی وخوشی زایمان کنی  نی نیت هم سالم به دنیابیاد  ماه آخرزیادراه برو&n ...

یه دنیااا ممنون ازت 🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

آره تو فکرش هستم ،وقت زایمان نباشه شربت زعفرون بخورم تو ماه آخر ،و راه برم مشکلی داره به نظرت ؟🤔

فریدولین، 7 کیلویی،  دوقلو نیست تکیه  خشک کن هم داره

7 کیلووو؟... من نمیدونستم 7 کیلو هم داریم نهایتش 4 کیلویی دیده بودم ... اطلاعاتم زیاد شد  

انشالله به شادی استفاده کنید عزیزدل  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم فوت شده ، خانواده امم تو شهر کوچیکی زندگی میکنن که همه اینطور ازدواج میکنن ،درسته خیلی زوده ول ...

عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه انشالله که خوشبخت بشی از من بدل نگیر من شما رو نگفتم کلا تعجب میکنم اینجا میبینم کم سن و سال ازدواج کردن باردارن یا بچه دارم خودم 24سالگی تازه عقد کردم بعد دیدم خواهرشوهرام تازه سی و هفت هشت ازدواج کردن حس کردم من خیلی زود ازدواج کردم😂😂😂

یه دنیااا ممنون ازت 🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤ آره تو فکرش هستم ،وقت زایمان نباشه شربت زعفرون بخو ...

شربت زعفرون رونمیدونم 

من که کلاتوبارداریم عسل وزعفرون وجیگرمیخوردم 

هرکسی یه جوره 

ولی پیاده روی رواز۱۵روزدوم ماه آخرشروع کنی بهتره 

دکترت بهت میگه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم خدا پدرت رو بیامرزه انشالله که خوشبخت بشی از من بدل نگیر من شما رو نگفتم کلا تعجب میکنم اینجا ...

ممنون عزیز خدارفتگان شما رو هم بیامرزه ،نه چرا ناراحت بشم حق داری ،میگم که هر کجا از این کشور یه سنت و فرهنگی دارن که خودشون معتقدند ،

دلم شمال میخواد😢😢😢😢

الان اینجا بارونه  ... من از زیر پتو دارم با شما صحبت میکنم ... دیشب یا پریشبم آسمون با همه عظمتش داشت میومد پاایین انقدر که پر قدرت رعد و برق میزد ....  من دلم یه جای گرم و آفتابی میخواد  

7 کیلووو؟... من نمیدونستم 7 کیلو هم داریم نهایتش 4 کیلویی دیده بودم ... اطلاعاتم زیاد شد   &nbs ...

فدات بشم، الهی غم و غصه هاتو مینی واش بشوره ببره😃

تازه 7 و نیم کیلو هست من رندش کردم گفتم 7 کیلو😜

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است