2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما داشتین؟ مارک و مدلشو اگه بگین یه دنیا ممنونتون میشم

بله واسه سیسمونیمه،صبح نگاه کنم بهت میگم تو رخت کن هستش ،عکسشو برات می فرستم ،فک کنم جنرال بود۰🤔

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍
دیگه قسمت هر کس یه جوره ، من ازدواج کردم راضی ام  خداروشکر ،به جاش دعا برای من و نی نی بکن 🥰

عزیزم دعا که میکنم اما حیف از این سن آدم خودشو درگیر زندگی بکنه نمیدونم چطوری پدر و مادرت اجازه میدن خداروشکر دختر ندارم نمیذاشتم زود ازدواج کنه

😐😂 پس واقعا چی میگی ،منم عین تو ،🥰 به جاش دعای سلامتی کن برا من و نی نی 🥰😘

😅😅

انشالله به خوبی وخوشی زایمان کنی 

نی نیت هم سالم به دنیابیاد 

ماه آخرزیادراه برو 

من ۱روزکامل دردزایمان داشتم چون راه نرفته بودم😢

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم خیلی درس خوندم 😄 هم دردیم اگر پول داری مینی واش بخر..بالاخره میتونه مفید باشه تو خوابگاه ...

اره واقعا با این اوضاع کرونا اگه قرار باشه حضوری باشه دیگه وانفسا میشه

اگه بشه یکی دونفرو پیدا کنم یه سوییت 15  20 متری هم اجاره کنیم که عالی میشه

چون دوران کنکور خیلی کنترل اعصابم از دستم در رفت ... سرو صدا عصبیم میکنه

البته الان اوضاع قیمتا خیلی عجیبه ... ایشالا که بشه  

عزیزم دعا که میکنم اما حیف از این سن آدم خودشو درگیر زندگی بکنه نمیدونم چطوری پدر و مادرت اجازه میدن ...

پدرم فوت شده ،

خانواده امم تو شهر کوچیکی زندگی میکنن که همه اینطور ازدواج میکنن ،درسته خیلی زوده ولی تقصیر کسی نیست ،فرهنگیه که افتاده بین بعضی از مردم ،کاریش هم نمیشه کردم ،منم دخترم رو زود شوهر نمیدم ❤

اره واقعا با این اوضاع کرونا اگه قرار باشه حضوری باشه دیگه وانفسا میشه اگه بشه یکی دونفرو پیدا کنم ...

امیدوارم که موفق باشید
در دوران کرونا با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی مراقب خودتون باشید

امیدوارم یک مینی واش خوب و با قیمت مناسب پیدا کنید
بدرود

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋