2777
2789
عنوان

سابلیمینالی هافقط بیان

204 بازدید | 22 پست

سلام نتیجتونو میشه بگید از ساب هاتون. من فراموشی عشقشو گوش دادم. 1سالونیم عشق یکطرفه اذیتم کرد ولی باساب درعرض2هفته دارم اکی میشم 

تجربه شماچیه

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا متوجه نشدم چی گفتی

توگوگل بزنین سابلیمینال چیزجالبیه.طولانیه بحثش نمیتونم بگم 

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

من دو روز گوش دادم بعد ول کردم

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
خیلی باورش سخته کاملا نسبت بهش پنجاه پنجاهم همش دلم میهواد بدونم کسایی بودن که نتیجه گرفته باشن؟

من 1سالونیم اشک ریختم ک عشقم برگرده خیلی حال بدی داشتم از روز سومی ک ساب فراموشی گذاشتم کلا حالم عااالیه و فراموش شده