2777
2789
عنوان

اونقدر ناراحتم که حد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 25 پست
تخم کبوتر همچین چیزی شنیدم به بچه بدین لکنتش خوب میشه سرچ کن ببین تخم کبوتره اخه مطمن نبستم  ع ...

تخم کبوتر اونم خام

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه بد عصبانی شدم داروشو نخورد تاحالا اونجوری داد نزده بودم سرش اصلا انتظارشو نداشت،الانم د ...

انشاالله زودتر خوب بشه❤️

فقط باهاش مهربون باش از چیزی نترسونش 

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
عزیزم منم بچگی مامان بزرکم فوت شد رفتم توی غسال خانه دنبال مامانم جنازه رو دیدم از اون روز لکنت گرفن ...

کجا پیدا کنم ازون سیدا بخدا براش دعا گرفتم ولی نمیدونم چرا درست نشده یکم کم شده  فقط 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
انشاالله زودتر خوب بشه❤️ فقط باهاش مهربون باش از چیزی نترسونش 

ن کلن رفتارمو عوض کردم باهاش .مرسی 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نوه خاله منم همینطور شد عین طوطی حرف میزد از تبلیغ لیموشو بدم هلوشو بدم از کنار تی وی رد شده یه دفعه پیرمرده رو دیده جیغ و گریه بعدشم لکنت بیشتر از یکسال دستشون بند بود ولی خداروشکر الان خوبه

نوه خاله منم همینطور شد عین طوطی حرف میزد از تبلیغ لیموشو بدم هلوشو بدم از کنار تی وی رد شده یه دفعه ...

چیکارکردن براش بهتر شده

کجا پیدا کنم ازون سیدا بخدا براش دعا گرفتم ولی نمیدونم چرا درست نشده یکم کم شده  فقط

ما کرمانشاه بودیم اون زمان هنوزم اون سید هستش..پیش سبد خوب برو خپب میشه...پسر همسایمون هم لکنت دار شد یهو بعد چند ماه خوب شد کم کم...نکران نباش

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
ما کرمانشاه بودیم اون زمان هنوزم اون سید هستش..پیش سبد خوب برو خپب میشه...پسر همسایمون هم لکنت دار ش ...

نمیدونم از کجا پیداکنم😕مرسی عزیزم