یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم روز یکشنبه رفتم دکتر تومرکز بود ولی نزاشتن ببینم میگم شما ازش نتیجه گرفتین؟
اره عزبزم من مراحل ای وی افو انجام دادم، یک ماه قبل از کاشت جنین طبیعی باردارشدم، دوستم همونجا بود اون کاشت کرد الان یه پسر داره که بچش یک سال داره، من خودم یک حاملگی خارج از رحم داشتم، بعد دیگه حامله نشدم، هر دومدنم مشکل داشتیم،
منم روز یکشنبه رفتم دکتر تومرکز بود ولی نزاشتن ببینم میگم شما ازش نتیجه گرفتین؟
من عکس رنگی گرفتم، چند جا دکتر رفتم نشد، مرحله اخرو گذاشته بودم ای وی اف، ولی به تظرم شما یه مشاوره بگیر هنون مرکز ناباروری ببین بهت میگن کدوم راه بهتر جواب میده، شما شوهرت مشکل نداره؟
تو حاملگی خارج از رحم لولتو از دس دادی؟ بنظرتون مرکز رسیدگی میکنن یا فقط بیمارستانما در؟
من خیلی زود فهمیدم خارج از رحمه، نه از دست ندادم آمپول زدن جذب شد، من بیمارستان مادرم رفتم پرونده تشکیل دادم خیلی گرون بود، من بخاطر هزینه ها اومدم مرکز ناباروری، بعدم بیمارستان مادرم همین کارارو میکنن دیگه
نه شوهرم سالمه منم که فقط یک لوله رحم دلرم مشکل خاصی ندارم
عزیزم شما خدارو شکر مشکلی نداری، من خودم پلی کیستیکم، شوهرم واریکوسل گرید یک داشت یعنی جوری که همه دکترا گفتن امکان نداره طبیعی باردارشی، شاید با ای یو ای هم بار دارشی
نه شوهرم سالمه منم که فقط یک لوله رحم دلرم مشکل خاصی ندارم
عزیزم من بیستو پنج تا تخمک ازم برداشتن چون شوهرم مشکل داشت فقط نه تا جنین تشکیل شد ولی دوستم بیستو دوتا تخمک ازش برداشتن بیستو یکی جنین داره چون شوهرش مشکلی نداشت،