2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا خیلی ناراحت شدم چقد اسرار کردم گفتم خصوصی هم‌میرم فقط بزار ببینمشون راظی نشدن چقد بد شانسم ...

ایشون فقط یکشنبه ها تو مرکزشون بودن دوسال پیش که من اونجا بودم، اونم کل وقتشون روی پرونده هابود فقط من یه بار دیدم اومدن یه خانمی رو دیدن زودم رفتن

خدایا شکرت🌹
ایشون فقط یکشنبه ها تو مرکزشون بودن دوسال پیش که من اونجا بودم، اونم کل وقتشون روی پرونده هابود فقط ...

منم روز یکشنبه رفتم دکتر تو‌مرکز بود ولی نزاشتن ببینم میگم شما ازش نتیجه گرفتین؟

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
منم روز یکشنبه رفتم دکتر تو‌مرکز بود ولی نزاشتن ببینم میگم شما ازش نتیجه گرفتین؟

اره عزبزم من مراحل ای وی افو انجام دادم، یک ماه قبل از کاشت جنین طبیعی باردارشدم، دوستم همونجا بود اون کاشت کرد الان یه پسر داره که بچش یک سال داره، من خودم یک حاملگی خارج از رحم داشتم، بعد دیگه حامله نشدم، هر دومدنم مشکل داشتیم، 

خدایا شکرت🌹

من عکس رنگی گرفتم، چند جا دکتر رفتم نشد، مرحله اخرو گذاشته بودم ای وی اف، ولی به تظرم شما یه مشاوره بگیر هنون مرکز ناباروری ببین بهت میگن کدوم راه بهتر جواب میده، شما شوهرت مشکل نداره؟ 

خدایا شکرت🌹
اره عزبزم من مراحل ای وی افو انجام دادم، یک ماه قبل از کاشت جنین طبیعی باردارشدم، دوستم همونجا بود ا ...

تو حاملگی خارج از رحم لولتو از دس دادی؟ بنظرتون مرکز رسیدگی میکنن یا فقط بیمارستان‌ما در؟ 

من عکس رنگی گرفتم، چند جا دکتر رفتم نشد، مرحله اخرو گذاشته بودم ای وی اف، ولی به تظرم شما یه مشاوره ...

نه شوهرم سالمه منم که فقط یک لوله رحم دلرم مشکل خاصی ندارم

اره عزبزم من مراحل ای وی افو انجام دادم، یک ماه قبل از کاشت جنین طبیعی باردارشدم، دوستم همونجا بود ا ...

دوستتون بار اول انتقال باردار شد؟ 

تو حاملگی خارج از رحم لولتو از دس دادی؟ بنظرتون مرکز رسیدگی میکنن یا فقط بیمارستان‌ما در؟ 

من خیلی زود فهمیدم خارج از رحمه، نه از دست ندادم آمپول زدن جذب شد، من بیمارستان مادرم رفتم پرونده تشکیل دادم خیلی گرون بود، من بخاطر هزینه ها اومدم مرکز ناباروری، بعدم بیمارستان مادرم همین کارارو میکنن دیگه

خدایا شکرت🌹

عزیزم شما خدارو شکر مشکلی نداری، من خودم پلی کیستیکم، شوهرم واریکوسل گرید یک داشت یعنی جوری که همه دکترا گفتن امکان نداره طبیعی باردارشی، شاید با ای یو ای هم بار دارشی

خدایا شکرت🌹
بار اول باردارشد نمیدونم چکار کرد سقط شد بار دومم مثبت شد رعایت کرد الان پسر داره، دوستم شوهرش هیچ م ...

ممنونم عزیزم از اطلاعاتت من ای یو ای انجام دادم‌منفی شد  مشکل زیاد خاصی نداریم ولی چون من یک لوله دلرم شانس باردلریم اومده پایین دیگه توکل بخدا

عزیزم من بیستو پنج تا تخمک ازم برداشتن چون شوهرم مشکل داشت فقط نه تا جنین تشکیل شد ولی دوستم بیستو دوتا تخمک ازش برداشتن بیستو یکی جنین داره چون شوهرش مشکلی نداشت،

خدایا شکرت🌹