2777
2789
بیمارستان مادر رفتی؟چرا نذاشتن ببینیش؟پس چکار کردی

نه کلنیک ولی حتی زنگ زدم برا بیمارستان مادر بازم‌گفتن تیم پزشکانشون میبیننتون

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم خیلی سخته منم یک سال نیم عذاب کشیدم افسردگی گرفتم تا اینکه این ماه خدا بهم بچه داد واقعا ...

دعا کن برام خیلی سخته 

من زعد پنج سال رفتم مرکز ناباروری افلاطونیان (خودشون فقط برای کسانی که مشکل حاد داشته باشن وچندین بار نتیجه نگرفته باشن میان) همه کارای ای وی افو انجام دادم قبل از کاشت طبیعی حامله شدم، با یک نفر همون جا دوست شدم اون کاشت کرد الان یه پسر داره 

خدایا شکرت🌹
نه کلنیک ولی حتی زنگ زدم برا بیمارستان مادر بازم‌گفتن تیم پزشکانشون میبیننتون

ای بابا، فکر کنم فقط اونایی ک دارو مصرف کردن واسه کاشت رو میبینه، دکتر کریم زاده هم میگن خوبه

من زعد پنج سال رفتم مرکز ناباروری افلاطونیان (خودشون فقط برای کسانی که مشکل حاد داشته باشن وچندین با ...

اره به منم گفتم فقط اونایی که مشکلشون حاد باشه خودشون‌مشاوره میکنن ولی به نظرم مشکل منم بزرگه ولی گفتن بزرگ نیس دکتر نمیبینه فقط پروندتو میبینه 

اره به منم گفتم فقط اونایی که مشکلشون حاد باشه خودشون‌مشاوره میکنن ولی به نظرم مشکل منم بزرگه ولی گف ...

واقعا نمیدونم منظورشون از مشکل حاد چیه؟خب طرف از اون سر دنیا بلند کرده اومده حداقل یه جلسه ویزیت بشه

واقعا نمیدونم منظورشون از مشکل حاد چیه؟خب طرف از اون سر دنیا بلند کرده اومده حداقل یه جلسه ویزیت بشه

اره بخدا خیلی ناراحت شدم چقد اسرار کردم گفتم خصوصی هم‌میرم فقط بزار ببینمشون راظی نشدن چقد بد شانسم من خدا