2777
2789
عنوان

نامزدم‌ میگه حوصله چت نداره

1173 بازدید | 17 پست

نامزدم میگه حوصله چت ندارم وکلا اف میشه تو واتساپ و زنگم نمیزنه بزنه دو روز یبار اونم من زنگ میزنم من پیام میدم نمیدونم چش شده یعنی با من حوصله چت کردن و نداره

اورانیوم غنی میکنه مگه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسیسه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اینکارا نکن من کردم پیشمون شدم 

چون الان بعد شش سال هنوز همونه درسته دوستم داره و اینو میگه و کلا زنگ یا پیام نمیده مگر اینکه ببینه ناراحتم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

منم حوصله ندارم چند روزه

عه.

میرم تو واتساپ 

یهو مثلا ۱۰۰۰ پیام در ۲۰ چت

خب اعصابم خرد میشه.

بعد فکر کن یکی از این ۲۰ تا مثل شما بیاد بگه حوصله چت نداری😩

کلا ادم مهربونیم

ولی فکر کن چیکار کنم من 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یه مدت خبری ازت نباشه ن زنگ ن پیام اگه زنگم زد اولیو جواب نده بعدیشو بجواب بگو خیلی کار دارم سرم شلوغه خستم حوصله ندارم

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده