خیلی تنهام،پدرندارم،از همسرم جدا زندگی میکنم،مادر و خواهرام به جای اینکه مرحمی باشن بدتر زخمن،از من دست تنها با دوتا بچه کوچیک انتظار دارن،مامانم که یه قضیه مفصله خودش.
من عاشقت شدم.یه عشق زمینی .عشق ادمیزاد به ادمیزاد.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم پره خیلی ی وقتا تنها غصه میخورم سر زایمانم هیچ کس نیست بیاد اگه بگم مادرشوهرم بیاد تابلوه ...
میتونم بفهممت... اما همون سایه شون از دور هم بالاخره یک ابهتی داره که خانواده همسرت جمع کنند خودشون رو...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
حتی با کلنگ کف خونرو من میکندم خدا شاهده تمام دستام زخم شده بود ب موسی بن جعفر الهی مادرم و ...
الهی عزیزم خداروشکر خودت سالم بودی و تونستی انجام بدی والا باید دوری کرد من ک نمیتونم هیچوقت فراموش کنم زنگ زدم ب خاهرم گفتم من کف دسشویی افتادم بالا میارم فقط محسنم خونه نیست ک بخاد کمکم کنه احساس میکنم دارم میمیرم گفتم ب یکی فقط بگم خبرداشته باشه حالا مگه بعدش ی بار زنگ زدن بگن زنده ای یا مرده بعدش بهتر شدم انقد پشیمون شدم خودم رو فقط خراب کرده بودم😢😢
خدا شاهده وقتی مجرد بودم پدرم داشت خونشو بازسازی میکرد پول برای کارگر کم آورد فک کن من اون مو ...
من همیشه ب مامانم میگفتم فک نکنین چون پدرو مادرین میتونین تو هرکاری دخالت کنین و کار شما همیشه درسته شمام در قبال بچه ها مسئولیت دارین کو گوش شنوا عزیزم زیادی نگران نباش ب منم ن جهیزیه دادن ن سیسمونی ن مجلسی کلا از سر بازم کردن از 19 سالگی خودم میرفتم سرکار خرجم رو میدادم تا ازدواج کردم راحت شدم خداروشکر