2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پررو

4694 بازدید | 70 پست

الان کارد بزنی خون ازم بیرون نمیاد امشب جاری وسطیه با اون یکی جاری ک از من بزرگتره اومدن اینجا بعد من با مادرشوهرم اينا زندگی میکنم تو دو طبقه ولی متاسفانه خوراکمون باهمه یعنی فقط خوابمون جداست بعد امروز خواهرشوهرم ک نامزده فقط دکتر داشت ساعت 4 رفت منم مرغو درست کردم درحالی ک جاریم بچه شو پیشم گذاشته بود مادرشوهرم اینجا بود با جاری وسطیه بعد از دکتر اومد گف برنجو خیس کردی گفتم نه بیکار نشدم گف باید خیس میکردی تا الان بعد من تو دلم گفتم بیخیال بعد ی ربع بعدش رفتم گفتم آبجی دکتر چی گف بخاطر پوستت گف هیچی قیافه گرفت بعد من رفتم حیاط شنیدم داشت با جاری وسطیه حرف می‌زد ک دکتر اینارو گف آمپول داد واقعا خسته شدم دیگه کافیه دیگه نمیکشم

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچها دلم میخاد تنها باشم اینا خیلی پرجمعیتن نیاز ب استراحت دارم چیکار کنم قلبم داره تند میزنه درحالی ک ما خانواده کم جمعیت بودیم زیادم رفت آمد نداشتیم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه عروسی کردم یعنی یبار نشده راحت باشم جز ساعت 12 شب 

خب جدا شو

ﻭَﻗﺘـــﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﯾِﮑــــﯽ ﻣِﺜـــﻞ ﻧﻮﮎ ﭘﺮﮔــــﺎﺭ♥️ﻫﻤﻪ ﺟـــﻮﺭﻩ ﭘـــﺎﺕ ﺛﺎﺑِﺖ ﻭﺍﯾﺴـــﺎﺩﻩ♥️ﻫَﺮﻃـــﻮﺭ ﺑِﭽﺮﺧــــﯽ، ﺑِﮑِﺸــــﯽ ﺗِﮑﻮﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ♛ﺗﻮﺍﻡ ﺩﻭﺭِﺵ ﺑﮕــــﺮﺩ♛☜ﺩﻭﺭِﺵ ﻧـــــــﺰَﻥ☞
بچها دلم میخاد تنها باشم اینا خیلی پرجمعیتن نیاز ب استراحت دارم چیکار کنم قلبم داره تند میزنه درحالی ...

مستقل شین.حداقل خورد و خوراک و جدا کن.برو خونه خودت نون خالی بخور ولی مرغ با منت اینارو نخور

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نمیتونی خونتون رو جدا کنید؟

ن تا این برادر شوهر مجردم زن بگیره

خواهر شوهر کم رو داریم مگه؟ 😂 مخصوصا وقتی یجایی  ک کلا احترام یوخ (همرو نمیگما نخورینم) واس من ک تا وقتی یجا بودیم همین بود ب چشم کلفت میدیدنم یعنی وقتی حالت دستوری میپرسیدن فلان کارو کردی دلم میخواست بکشمشون وقتی همشون میشستن یجا من بدبخت اشپزخونه کار میکردم تهشم وقتی مهمون میرفت مادرشوهرم میگفت غذات فلان بود بهمان بود

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
مستقل شین.حداقل خورد و خوراک و جدا کن.برو خونه خودت نون خالی بخور ولی مرغ با منت اینارو نخور

ب مامانمم نمیتونم بگم غصه میخوره خیلی دلم گرفته هرروز مهمون دارن