طولانیه ولی بخونین
اول یه توضیحی بدم میخوام ازتون راهنمایی بخوام بگین چه رفتاری بکنم خوب یا بد.
من طبقه بالای خونه مادر شوهر اینا زندگی میکنم دوران نامزدی مریض شد میمومدم میموندم با جاریم بهش میرسیدیم یه ماه بد عروسیم عمل کردنش سه ماه تموم نتونست کاری بکنه همه کاراشو کردیم بد اونم باز کمک حالش بودم وسط زمستون مجبور شدن خونشونو تعمیر کنن بد تعمیرات کمک کردم تو تمیز کاری تو خونه تکونی عید کمک کردم با پدر شوهرم خونه تکونی کردم خونشونو اما عید پدر شوهر 20 هزار داد گف عيدتون درسته 100 تومن هم میداد خرج میشد میرف معلوم نمیشد ولی بهم برخورد گفتن نداریم در حالی که میدونم داشت نداد من برا مادر شوهرم رنده و سبد لباس گرفتم عیدی دادم شوهرم برد گفتم کسیو نداره چشم ب راه نمونه برگشته بود گفته بود اینا چرا مشما ندارن و..
خلاصه 3 ماه پیش باز تعمیرات کردن فرش موکت و تمیز کاری همه کمک کردم شستم تمیز کردم آخر سر ی جفت جوراب نگرفتن بگن دستت دردنکنه.
من حاملم چن وقت پیش خیار شور دلم خواس گفتم بگیرم بذارم اون رفته بود بیرون زنگ زد گف خیارشور هس بگیرم باهم بذاریم گفتم باش بدش اومد گف آره من نمیخواستم بگیرم گرونه بخاطر تو گرفتم منم گفتم ن میگرفتی من خودم میخریدم خوب بدش رب درس کردیم باید نصف میکرد کم داد بهم شوهرم گف برگش گف خوب میاین اينجا میخورین 😐 گفت پول گاز هم هس😐 ما کانتورمون جداس تو حیاط درس کردیم با گاز اونا شوهرمم گف پولشو میدم چون هوا داره سرد میشه خونمو تمیز کردم چنتا پتو ملافه شستم پدر شوهر پیش همه نشست گف پول آب میاد و فلان منم چن بار گفتم خوب میدیم دیگه باباجون یا چون همسرم حقوقش یکم دیر شده بود پول گوجه برا رب ها ی چن روز دیر شد بدیم بهشون جلو مهمونمون گف نمیدین و فلان و خلاصه اینجورین حالا شوهرمم گفته دیگه با اینا کار شریکی نکن مادر شوهرم میخواد خونشو تمیز کنه شیشه و اینا تمیز کاری دیگه حالا موندم برم کمکش یا نه ولی اون تا حالا برام ی لیوان جا ب جا نکرده مهمون داشته باش میرم کمکش ولی اون نه انتظاریم ندارم حالا موقع ترشی میگه بیا باهم درش کنیم موندم چیکا کنم کلا اینجورین مثلا میرم دکتر میگم سونو نوشته یا آزمایش شرو میکنه چه خبر میری آزمایش چه آزمایشی فلان جا نرو گرونه فلان و... یا میگم حالت تهوع یا کمر درد و خلاصه از مشکلات حاملگی من حامله بودم این چیزا ندیدم نکردم مریض میشم معدم گاهی ورد میکنه بجای اینکه با مهربونی بپرسه چطوری میگه باز چته تو که خوب بودی یا میری دکتر داروها اثر نمیکنه شرو میکنه تو بموقع استفاده نکردی 😐😐 و..... جایی میریم در خونمون قفل میکنیم بهشون بر میخوره🤕🤕🤕چیکا کنم از دستشون چ رفتاری کنم