2777
2789
عنوان

طرز رفتار با خانواده همسر مادر شوهر و...

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 190 پست

فقط خدا رو شکر میکنم ک شوهرم فهمید و نمیره طبقه بالا خونه باباش رو بزاره

چون میدونستم طلا و ماشین بفروشیم بره بالا رو بسازه همین بلا سرمون میاد باید بزاریم براشون و بریم چون پول زمین نداشت گف بسازم اونجا رو ک باباش گف خونم خراب میشه😏😏😏 

زنگ هم میزنن جواب نمیدیم خیلی بهم بر خورد اصلا بفکر نیستن

شما هم بچه ات بیاد خودتو سرگرم کن بگو کار دارم نرو کاراشو بکن پرو شدن تا انشالله خونه خودتون بسازید تکمیل کنید 

منم دعا کن معجزه شه خونه دار شیم پیش خدا هیچی نیست اگه کمکه بندهاش کنه😞⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارایی که میخوای بکنی رو از قبل تو بوق و کرنا نکن و هی توضیح نده! میگه ترشی بگو هنوز نمیدونم درست میکنم یا نه، بعد که اون درست کرد بگو یهو دلم خواست و واسه خودت درست کن و سالهای دیگه هم قبل اینکه اون چیزی بگه خودت واسه خودت انجام بده کم کم یاد میگیرن! یا رب و خیارشور، نگو یهو بخر درست کن، نگو آزمایش دارم واسه فلان وقت برو کارتو انجام بده بیا! بعد که پرسید بگو آزمایش داشتم، گفت چه خبره بگو دکتر لازم دونسته که نوشته! خونه تکونی هم برو کمک چون بدعادتشون کردی نری دلخوری پیش میاد ولی نصف دفعه های قبل کار کن و لفتش بده

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
نمیرم میگم گناهه خدا رو خوش نمیاد ولی میدونم مثل دفعات قبل برم قدر دانی نمیکنه ک هیچ وظیم هم میدونه

به اندازه برو عزیزم، الان بیشتر باید به فکر بچه تو شکمت باشی تا بقیه، خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد اون از همه بیشتر گناه داره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
میخوام این کارو کنم نمیدونم چجوری راه حل چجوری بگم ن خودم انجام میدم خودم ترشی ميندازم خودم فلان. و ...

بگو نه دستت درد نکنه میخوام جدا به اندازه خودمون درست کنم بعد مثل رب نشه 

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍

والا منم همین کارارو میکردم دیدم نتیجه عکس داره میده!
شوهرمم گفت دیگه نمیخواد دست به سیاه و سفید بزنی!
الانم چند ساله عروسی کردم اصلا خونشون نرفتیم خیلی عزیزتر شدیم داره خودشو میکشه بهش سر بزنیم
نمیدونم چرا بعضی مادر شوهرا اینجورین!!

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
به نظرم باهاشون کار شریکی انجام نده. یه بهونه ای بیار. بعد واسه خودت درست کن. باقی کاراشونم دایورت ک ...

شرایط اجاره نداریم بریم. 

زمین خریدیم با این اوضاع دوسال طول میکشه تموم شه خونمون. دیگه حاملم میخوام پله ها رو بهونه کنم کمتر برم واس ما. شریکیم بهونه بیارم میدونم بهشون بر میخوره

اصلا فکر بجه تو شکمت هستی خواهر من.. اخه ادم حامله اینقدر کار میکنه... هنوزم میخوای بری خرحمالی اونا ...

من از این شانسا ندارم کارای خودمو خودم انجام میدم تو تمیز کاریم ی روز و نصفی شوهرم موند خونه کمکم کرد. 

ازشون بدم میاد دیگه

عزیزم خانواده شوهرت خسیسن 

تویک ساختمان بودن ،مشکلات خودشوداره ،دیگه خسیس هم اضافه بشه بدتر

هیچی ازشون قبول نکن وهمه چی دونگ خودتون زودبدید

برای کمک اگه دخترنداره درراه رضای خدادرحدتوانت کمک بکن وخودتوبه سختی ننداز،وحتمابه این فکرکن که شایدبرات جبران نکنن پس انتظارجبران نداشته باشه

تونیکی می کن ودردجله انداز

که ایزددربیابانت دهدباز

من مادرشوهرم سالی چند بار رب میپزه از گوحه بگیر تا انارو الوچه... از روز اول نرفتم یبار اونجا بوذم ...

والا مادر شوهرت خوبه ،من سه سال پیش رفتم مسجد ماه محرم شوهرم اجازه داد و خونه ام هم جداست ناهار اونجا دعوت بودیم ۱۰ برگشتیم و آماده شدیم رفتیم اونجا ،به خدا قیامت به پا کرد رفتی چرا به من نگفتی منم دلم می خواست بیام شوهرم هم طرف اونو گرفت بعد کلی دعوا و گریه من و عذر خواهیم شوهرم گفت سعی کن از دستت ناراحت نشن چون عمرا طرف تو رو نمی گیرم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
نمیخوام  دیگه کار شریکی کنم موندم چجوری از سرم بازشون کنم 🤕

رک بگو شوهرم گفته نه

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

عزیزم منم اوایل ازدواج اینجوری بودم و خیلی دلسوزی  میکردم و خودم رو عذاب میدادم فقط ، شوهرم دائم باهام دعوا می‌کرد سر این کارهام 

الان رفتارم رو درست کردم، نه برا کسی کاری میکنم از روی مجبوری و نه دیگه توقعی دارم که برام جبران کنه کسی. 

اگه دلم خواست به کسی کمک میکنم تو کارهاش و دلم نخواست هم نمیکنم و اصلا به روی خودم هم نمیارم. 

الان اینقدر آرامش دارم 

قبلا اینقدر غصه میخوردم که فلان جا کمک نکردم، همش دنبال جلب توجه دیگران بودم که ببینن وای من چه خوبم

اما فایده نداره، هر وقت به خودت احترام گذاشتی، بقیه هم بهت احترام میزارن

رب و ترشی خودت درست کن، حالا یک شیشه براشون ببر

واااااااااای چه طوری تحمل میکنی یا خدا اعصابم خورد شد از بس رفتی کمکش پررو شده فکر کرده وظیفته نری ک ...

میپرسه میگم تازه تو یه خونم میرم دکتر میام میگه چی گف مثلا میگم نوش آزمایش و اینا تا رفتنی نگن کجا یا زنگ نزنن کجایین. دارو هم ک مثلآ مریض میشم یبار میرم بدش دوبار میرم می‌فهمن ی حیاطیم آخه. 

آره زیادی کمک کردم شوهرم از اول گفت هااا نکن اینا نفهمن من گفتم بزرگترن مریضه خدارو خوش نمیاد و... اینم عاقبتش😂