2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست
الان که بچه ها  پدرو مادر  کل فامیل  باید کمک کنن  تا بشه یه چی خرید والا

دقيقا و باز يه عده به از صفر شروع كردن اعتقاد راسخ دارن

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم اما در حد معمول و ساده 

یعنی همه چیزو ساده و معمولی بگیرن؟ ... برای همین به نظرم خوبه این روش ... چون میشه توافق کرد ... اول زندگی دعوا و کینه توزی هم نمیشه

اره ولی معمولا بازم پسر بیشتر خرج میکنه چون خونه و ماشین و طلا و عروسی ازجهاز بیشتر پولشه

اره زن داییم یه دختر یه پسر داشت پارسال هردوتاشون باهم ازدواج کردن تو دوماه...زن داییم میکفت من همش فک میکردم جهاز خریدن سخته..به خدا پسر داماد کردن سختره...کاش اینم دختر بود

ببین خیلی به شرایط دو طرف برمیگرده من شوهرم شرایط مالیش فعلا اوکی نیست تا درسش رو تموم کنه. واقعا ...

مثل شوهر من هیچی نداشت😀فقط یه خونه از پدرش اونم طبقه بالاشون که خودش کمک مالی کرده بود برای ساختش

پدر و مادرم تمام جهاز رو به عهده گرفت 

حرفت درسته ولی هر رسم و سنتی ریشه تو فرهنگ داره...وقتی یه رسم رو تغییر میدی خیلی چیزهای دیگه هم تغییر میکنه.... یا همه تغییر کنه یا هیچ کدوم چون با تغییر یکی تعادل و مساوات بهم میخوره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چرا خب ...

چون الان جهیزیه هم خرجش خیلی زیاد شده

و اینکه خونه تا ابد برا پسر میمونه و سال به یال قیمتش بیشتر میشه

ولی همه وسیله های جهیزیه خراب میشه یا تعویض میشه

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
مثل شوهر من هیچی نداشت😀فقط یه خونه از پدرش اونم طبقه بالاشون که خودش کمک مالی کرده بود برای ساختش ...

باز شوهرت همون خونه رو هم خوبه داره😅

عشق و عاشقی این چیزا رو هم داره دیییییگه.

حالا خدا کنه بعدا جبران کنن😬

من اینجوری دوس ندارم پول رو با هم شریک بشیم چون بعدا وسایل خونه مول نمیشه ولی ماشین و خونه پول میشه ...

خب اخه بعضی خونواده ها چون خونه رو پسر میگیره شش دنگشم به نام پسره

ولی اینجوری میتونن سه دنگ سه دنگ باشن

اره زن داییم یه دختر یه پسر داشت پارسال هردوتاشون باهم ازدواج کردن تو دوماه...زن داییم میکفت من همش ...

آره 😞حالا یه عده رسم دارن از یخچال تا سوزنم پسر بگیره جدا از طلاو عروسی و...

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.