2777
2789
عنوان

شما با رسم جهاز با دختره خونه و ماشین با پسر موافقید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خاصي ندارم

طبق شرايط هركس فرق داره اوضاع

ولي به اين فك كنيد شما پول جهاز ميديد كمه كم٣٠٠/٤٠٠با اين قيمتا

پسر يه خونه ميخره ١/٢ميليارد 

جهاز شما روز به روز فرسوده تر و بي ارزش تر ميشه

خونه و ماشين برعكس

البته اگه بخوايم منطقي فك كنيم و حساب كتاب كنيم

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

ما رسم داریم جهاز بگیریم از پسر و جهاز بدیم و هم شیر بها بگیریم و هم چهارتا وسیله ی سنگین پسر بده و خیلی چیزای دیگه ...اما منو همسرم هردواز طرف خانواده جهاز نگرفتیم خودمون خریدیم و اینکه کمکی از کسی نگرفتیم چون میخواستیم روپای خودمون وایستیم برای زندگیمون خودمون خرید کنیم 

مادرم ضربان قلب من است.
میشه دلیلتونو بدونم   ...

معقوله دیگه تازه به نظرم جهاز هم باید دسر بده چون وظیفه مرد تامین تمام وسایل معیشتی و رفاهیه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

ببین خیلی به شرایط دو طرف برمیگرده

من شوهرم شرایط مالیش فعلا اوکی نیست تا درسش رو تموم کنه.

واقعا اگه من بهش قول نمیدادم که با شرایطش کنار میام شاید نمیتونست اصلا بیاد جلو.

من هم جهاز کامل دارم میدم (البته تی وی با همسرمه) هم ماشین مال منه.خونه هم قراره رهن کنیم.

منم دوست داشتم شوهرم خونه داشت و ماشین ولی خب شرایطا باهم فرق داره دیگه.

یکی از فامیلامون دقیقی همین کارو کردن

به نظرم خیلی بهتره و به هیچ کدوم از طرفین فشار وارد نمیشه

چون ممکنه مثلا نگران شن که نکنه این جهازی که میگرن به مذاق اون خانواده خوش نیاد

یا خونه ای که میگرن فلان باشه

فشار اقتصادی هم به طور مساوی تقسیم میشه

مخصوصا تو این گرونی

ما همین کار رو کردیم دوتایی همه‌چیز رو تقبل کردیم و داریم یواش یواش وسیله میخریم نمیخام ب خانواده ها فشاری بیاد اصلا ماشین هم ک از قبل ازدواج گرفته بود خونه ک نمیشه خرید تو این دوران دیکه