2777
2789

مال من هر چیزی بخواد دلش میخر برای دخترم یا من ولی من بگم.چیزی لازم دارم.اخم تخم میکنه بده منم بدم.میاد نمیخرم خسیس نیست نمیفهمم انگار دوست نداره بده.میگم.الان بارون.همه جا من تو باران با لباس تابستونی با این وضع بارداری کجا برم درصورتی که فقط به لباس خونه دخترم وپالتویی که داشت دوتا دو.میلیون داد 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

عزیزم به نظر میاد بیشتر شیوه ی کنترلگریش باشه.

بعضی مردا از پول برای ابزار کنترل استفاده میکنن.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

لعنتی هرچی میخوام باید با خودش برم بخرم بهش میگم پول بده میگه چی میخوای باهم بریم بخریم. واسه یه پنکک یا لباس زیر خریدنی همیشه باخودش میرم نواربهداشتی چیه اونم خودش میره میخره😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر میاد بیشتر شیوه ی کنترلگریش باشه. بعضی مردا از پول برای ابزار کنترل استفاده میکنن.

چقدر بد خوب من به این موارد احتیاج دارم جالب همین دیروز برای یه تولد پنج.نفره سبصد تومن تم خرید 

لعنتی هرچی میخوام باید با خودش برم بخرم بهش میگم پول بده میگه چی میخوای باهم بریم بخریم. واسه یه پنک ...

چقدر بده مال منم مثلا من بگم.کفش خریدم صد میگه چخبر رعایت کنه خودش شاید پونصد تومن بخر بده انگار اعتماد ندارن ما داریم اون پولو میخوریم 

میده ولی اول منو دق میده

اره بخدا من جنگ دارم انقدر باید خودم اذیت کنم اخر دیگه مزه نمیده فقط میخرم نیازم برطرف شه چرا از اول نمیده عین ادم اتگار مثلا لطف یا نمیدونم.چی

چقدر بد خوب من به این موارد احتیاج دارم جالب همین دیروز برای یه تولد پنج.نفره سبصد تومن تم خرید  ...

از همه راهي برو محبت،دعوا،قهر يكيش جواب ميده

مجبورش كن هفتگي يه چيزي برات بزنه براي خريداي شخصي تا يواش يواش راه بيفته

فقط كوتاه نيا كه مردا از خداشونه مخصوصأ كه ميگي همه جور خرجي هم ميكنه،ياد نگرفته

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
از همه راهي برو محبت،دعوا،قهر يكيش جواب ميده مجبورش كن هفتگي يه چيزي برات بزنه براي خريداي شخصي تا ...

ببین میده ولی با دلخوری مثلا هر وقت دلش بخواد الان بگم.دلم یه غذا از بیرون میخواد مثلا میگه سیصد بسته خوب معلومه زیاد یه پرس غذا ولی بگم لباس خونه میخوان میکه صدوپنجاه زدم خوب بابا عین ادم بده منم.بدم میاد بگم چندبار لج میکنم نمیخرم 

شوهرم راحت پول میده من سخت خرج میکنم

تو جاری منی من ولخرج نیستم حالب هر چی بگم هم میگه برو.بخر لعنتی ماچ بدم 

من هرچقد بخوام بهم پول میده. منم هیچوقت چیز غیر ضروری نمیخرم. تا حالا از این اخلاقش سواستفاده نکردم ...

منم چیز اضافه نمیخوان تو هفت سال ازدواج دوتا پوتین ودوتا پالتو نه خیلی گرون خریدم ولخرج نیستم کمبودها زیاد نمیفهمه اینو من میگم.من که زیاد نمیگم بس گفتم کم نزار