فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 عنوان اسکار جای بخیه بلفارو پلاستی و 71 بازدید | 10 پست من ۴۰ شبه بلفارو کردم بخیه هام یکیش گو شده ی چشمم کلا برجسته شده نمیدونم چیکارکنم همه بهم حرف میزنن میگن تو هنوز سی سالتم نشده این چ کاری بد کردی 😭😭😭 1404/06/16 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 2129 منم چشم سمت راستم یکم افتادگی داره پلکمسمت چپی خوبه میخواستم برم بلفااینجا خیلی بد میگن
فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 منم چشم سمت راستم یکم افتادگی داره پلکمسمت چپی خوبه میخواستم برم بلفااینجا خیلی بد میگن من کلا بد زخمم ولی ترمیم کننده گرون نخریدم شاید مال اونه میگن اون و استراتادرم نارنجی خوبه اونا ۲ ملیونن
مهروماه15151515 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8263 سلامیعنی الان فقط از رد بخیه ناراحتی ؟ خود عمل چی؟ برات رضایت بخش بود؟ وطن ای مادر غمدیده ام.......
فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 سلامیعنی الان فقط از رد بخیه ناراحتی ؟ خود عمل چی؟ برات رضایت بخش بود؟ خود عمل مشکلی ندارم تا دو هفته اول ابریزش داشت چشمم خداروشکر الان خوبم فقط قرمزی و گودی جای بخیه اذیتم میکنه
فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 خب هنوز زوده هااا حدود دوماه زمان میبره من که عالی شدم شما چ ترمیم کننده ای زدید
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1376 عزیزم من ترمیم کننده رژواسیل زدم بعد بلفارو و خیلی خوب بوداما برای جراحی بینیم ترمیم کننده ایرانی استفاده کردم چون جای زخمش اونقدر مشخص نیست وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 عزیزم من ترمیم کننده رژواسیل زدم بعد بلفارو و خیلی خوب بوداما برای جراحی بینیم ترمیم کننده ایرانی اس ... امروز رفتم دارو خونه روژاسیل ۱۲۰۰ بود استراتادرم ۱۰ گرمی ۲ ملیون منم استراتادرم خریدم دیگه نمیدونم ایشالا ک جاش نمونه من خیلی گوشتم بده
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1376 امروز رفتم دارو خونه روژاسیل ۱۲۰۰ بود استراتادرم ۱۰ گرمی ۲ ملیون منم استراتادرم خریدم دیگه نمیدونم ا ... خب ترمیم کننده خوب داری استفاده میکنیسخت نگیر و زمان بدهمن ۳ سال پیش جراحی کردم و همه میگفتن اشتباه کردی ردش مونده و چرت و پرتالان که زمان گذشته فقط یه خط محو مشخصه و که اونم با سایه پنهان میشه وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
فریحاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 95 خب ترمیم کننده خوب داری استفاده میکنیسخت نگیر و زمان بدهمن ۳ سال پیش جراحی کردم و همه میگفتن اشتباه ... امیدوارم ممنون گلم