2777
2789
عنوان

اسکار جای بخیه بلفارو پلاستی و

71 بازدید | 10 پست

من ۴۰ شبه بلفارو کردم بخیه هام یکیش گو شده ی چشمم کلا برجسته شده نمیدونم چیکارکنم همه بهم حرف میزنن میگن تو هنوز سی سالتم نشده این چ کاری بد کردی 😭😭😭

منم چشم سمت راستم یکم افتادگی داره پلکمسمت چپی خوبه میخواستم برم بلفااینجا خیلی بد میگن

من کلا بد زخمم ولی ترمیم کننده گرون نخریدم شاید مال اونه میگن اون و استراتادرم نارنجی خوبه اونا ۲ ملیونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامیعنی الان فقط از رد بخیه ناراحتی ؟ خود عمل چی؟ برات رضایت بخش بود؟

خود عمل مشکلی ندارم تا دو هفته اول ابریزش داشت چشمم خداروشکر الان خوبم فقط قرمزی و گودی جای بخیه اذیتم میکنه 

عزیزم من ترمیم کننده رژواسیل زدم بعد بلفارو و خیلی خوب بود

اما برای جراحی بینیم ترمیم کننده ایرانی استفاده کردم چون جای زخمش اونقدر مشخص نیست

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم من ترمیم کننده رژواسیل زدم بعد بلفارو و خیلی خوب بوداما برای جراحی بینیم ترمیم کننده ایرانی اس ...

امروز رفتم دارو خونه روژاسیل ۱۲۰۰ بود استراتادرم ۱۰ گرمی ۲ ملیون منم استراتادرم خریدم دیگه نمیدونم ایشالا ک جاش نمونه من خیلی گوشتم بده 

امروز رفتم دارو خونه روژاسیل ۱۲۰۰ بود استراتادرم ۱۰ گرمی ۲ ملیون منم استراتادرم خریدم دیگه نمیدونم ا ...

خب ترمیم کننده خوب داری استفاده میکنی

سخت نگیر و زمان بده

من ۳ سال پیش جراحی کردم و همه میگفتن اشتباه کردی ردش مونده و چرت و پرت

الان که زمان گذشته فقط یه خط محو مشخصه و که اونم با سایه پنهان میشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...