2777
2789

خانمای عزیز کسی ک انتقال انجام میده اگه خدایی نکرده باردر نباشه وقت پریودش پریودیش میاد یا اینکه ن باید داروهارو و امپول و قطع کنه تا پریود بشه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا داروها مانع پریودیش میشه و باید قطع کنه و بعد پریود بشه.. شما مشکلتون چیه؟؟؟

من ک کلا روز ۶ انتقالم بعد دیشب زیر دلم ی چیزی تو مایع های پریودی درد گرفت بعد موعد پریود من ۱۹ همییشه هم کلا هر ماه چن روز جلو میندازم خواستم‌ببینم چجوریاست کلا 

من ک کلا روز ۶ انتقالم بعد دیشب زیر دلم ی چیزی تو مایع های پریودی درد گرفت بعد موعد پریود من ۱۹ همیی ...

مبارکت باشه..

ان شاء الله موفق باشی..

عزیزم هر نوع درد شبیه پریودی، سوزن سوزن شدن، تیر کشیدن و دردکمر طبیعیه و ربطی به پریودی نداره..

اگه خونریزی و یا لکه بینی هم دیدی باز هم طبیعیه و داروهات رو دقیق ادامه بده و استراحت داشته باش..

و اگه خونریزی و لکه بینی نداری استراحت لازم نیست فعالیت روزانه رو داشته باش.

فقط جاروبرقی نکش، تی و دستمال کشی نداشته باش و همچنین بارسنگین و کار سنگین نکن.

من ک کلا روز ۶ انتقالم بعد دیشب زیر دلم ی چیزی تو مایع های پریودی درد گرفت بعد موعد پریود من ۱۹ همیی ...

ان شاء الله نشانه های لانه گزینی باشه...

چه داروهایی میخوری؟ و چند تا انتقال دادی؟؟

مبارکت باشه.. ان شاء الله موفق باشی.. عزیزم هر نوع درد شبیه پریودی، سوزن سوزن شدن، تیر کشیدن و درد ...

من خونریزی و لک اینا ندارم اصلااا سعی کردم عادی باشم فقط نماز نشسته و گلاب ب روتون دستشویی فرنگی 

ان شاء الله نشانه های لانه گزینی باشه... چه داروهایی میخوری؟ و چند تا انتقال دادی؟؟

من دو تا انتقال دادم 

داروهامم صبحها امپول پروژسترون شبا شیافش و میزارم 

روزی دو تا صبح استرادیول دو تا شب،شبی یکی اسپرین،روزی یکی ویتامین د۳ و فولیک اسید

فدات مهربووون برام دعا کنین خیلی ۱۳ ساله انتظارم

ان شاء الله جواب میگیری عزیزم توکل کن به خدا...🤲⚘⚘⚘

داروهات مثل منه فقط من به جای اسپرین روزی دوبار هپارین تزریق میکنم.

ویتامین د هم ندارم.

من فردا نوبت دکتر دارم برای وضعیت ساک و قلب جنین..برام دعا کن سومین انتقالم بود🙏🏻

ان شاء الله جواب میگیری عزیزم توکل کن به خدا...🤲⚘⚘⚘ داروهات مثل منه فقط من به جای اسپرین روزی دوبا ...

ایبییی جوووونم اللللهی ک‌بحققق فاطمه زهراااا سالم و    سلاااامت بچه یا بچه هاتو بغل کنییییی واااای ادم کلللی ذوق میکنه یکی میاد اینجوری خبر خوب میده

ان شاء الله جواب میگیری عزیزم توکل کن به خدا...🤲⚘⚘⚘ داروهات مثل منه فقط من به جای اسپرین روزی دوبا ...

منم‌سومین انتقالمه اینبار 

گلم چن تا برات کاشتن

راستی شما تو روز ازمایش علایمی هم‌داشتین؟؟؟؟

منم‌سومین انتقالمه اینبار  گلم چن تا برات کاشتن راستی شما تو روز ازمایش علایمی هم‌داشتین؟؟؟؟

سه تا جنین انتقال دادند با بیهوشی بود..

علامت خاص و ثابت نه..

ولی زود خسته میشدم، گاهی درد های پریودی خفیف میومد سراغم و دو روز از روزهای انتقالم رو خییییلی حالم بد بود البته شاید به خاطر مسایل خانوادگی بود که پیش اومده بود نمیدونم چی باعثش بود و حالم خییلی بد بود.