منمسومین انتقالمه اینبار گلم چن تا برات کاشتن راستی شما تو روز ازمایش علایمی همداشتین؟؟؟؟
سلام گلم...منم دوبار با تخمک اهدایی انتقال انجام دادم هر دفعه هم فقط ۲ تا یا ۲ تا حنین شد...که خانله شدم ولی افت بتا داشتم ...حالا میخوام دوباره شروع کنم...به نظرت کدوم مرکز خوبه....و اینکه این خانوما یی که برای اهدا میان چون هرماه تخمک میدن خیلی ضعیفن...میشه بگین شما کجا رفتین؟
خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلم...منم دوبار با تخمک اهدایی انتقال انجام دادم هر دفعه هم فقط ۲ تا یا ۲ تا حنین شد...که خانله ...
الههههی ک اینبار در پناه خدااا حامله بشی عزیزززم
من بعد سالهاااا دکترو دوندگی اینبار فقططططط ب خواست خداا رفتممرکز مام زیر نظر دکتر نصر خدا خیرشون بده واقعااا راضیم ازشون درسته اول و اخر همه چی خداست و خدا باید برامون بخواد اما دکتر خوبم شرطه
الههههی ک اینبار در پناه خدااا حامله بشی عزیزززم من بعد سالهاااا دکترو دوندگی اینبار فقططططط ...
اره فدات شم درست میگی....مبارک باسه ایشالله...شما هم تخمک اهدای استفاده کردی؟ببخشیدا چون سوال داشتم پرسیدم.....عزیزم مرکز مام شرایط سنی داره؟....من ۴۹ سالمه...
خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی