2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چقد پول لازمه؟

1002 بازدید | 115 پست

یه جهیزیه آبرومند خوب،که وسایل ضروری رو داشته باشه😔😔😔

من حساب کتاب کرده بودم با وام ازدواج و خرید قسطی از فرهنگیان جهیزیمو بگیرم،اونم نه مفصل...خیلی ساده و‌درحد وسایل ضروری...میخوام اول تیکه های بزرگو بگیرم بعدا کم کم خورده ریزا رو بگیرم...

نمیخواستم اصلا به پدرم فشار بیارم و با همون وام ازدواج جمعش کنم

ولی دیروز که رفتم یکی دوتا فروشگاه نگا کردم قیمتا وحشتناکه😔😔😔 خیلی از وسایلی که چندساله مدنظر دارم بگیرم و دوسشون دارم(مثل یخچال lg که شده ۸۵ تومن،یا سرویس چینی که شده ۱۲ تومن،یا سرویس پذیرایی که شده ۱۰ تومن،سرویس قاشق چنگال ۶ تومن) رو نمیتونم بگیرم

تازه یخچال و چوب و تلویزیون و لباسشویی (و یه تیکه دیگه هم گاز یا فرش هرکدومو خواستن) با خانواده همسرمه

نمیدونم چیکار کنم،از دیروز واقعا غمباد گرفتم،تازه یکی از فروشنده ها میگفت اگه جهیزیه میخواین بخرین ازمنم نه ولی زودتر بخرین،از شعبه تهران گفتن که تا آخر هفته پلاسکوها ۴۵ درصد گرون بشه

😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز ایرانی بگیر

منم تمام فکرم پیش یخچال ال جی و لباسشویی سامسونگ بود 

ولی وقتی قیمتا رو دیدم گفتم به مامان و بابام فشار میاد حتی بیانش نمیکنم.مامان و بابام گناه دارن فکر هزینه های منو داشته باشن

مثلا لباسشویی پاکشوما چیه.همونو میخرم

_آبنبات هستم_

پسری که خودش تو خونش همه چی داشته باشه لازمه ادم همه چی بخره برا جهیزیه؟؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

عزیزم مجبور ک نیستی ساید 85 ملیونی بخری یا سرویس چینی 12 ملیون... اتفاقا شما دست گزاشتی روی گرون ترین هاش...با وام ازدواجتون میتونید همه چیز بخرین فقط باید خیلی بگردین... مثلا من یخچال ال جی پارسال خریدم 16 از گچین تو بازار قیمتش بود 38..یا سرویس جویم بود 40 من از یافت اباد خریدم 12.5 اتفاقا ممامانم الان دنبال جهیزیه برای دختر خالم بود یه سرویس قاشق چنگال جنس خوب تا 2 ملیون میتونید گیر بیارین.. و... شما باید هنر خرید کردن رو یاد بگیرین... مثلا من خودم سرویس پلاستیکم رو تک تک خریدم تعدادش دوبرابر سرویس ها خریدم شد 500 تومن ولی سرویس نصف این تعداد بود یک ملیون خوردی... 

سلام استارتر چکار میشه کرد به نظرم هر چه زودتر هرچیو میتونی بگیر اینجا ایرانه شب میخوابی صبح پامیشی قیمتا بالاتر رفته حداقل یه چیزاییو بخر ضرر نکنی 🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چاره ای نیست باید ایرانی بخرید 

ایرانیم باز گرون شده...ادم میترسه بخره خراب شه...یخچال خودمون ایرانیه از ماه شیشم برفک زد،هیچ‌جوره هم درست نمیشه باید عوضش کنیم

عزیز ایرانی بگیر منم تمام فکرم پیش یخچال ال جی و لباسشویی ساسونگ بود  ولی وقتی قیمتا رو دیدم ...

آخه فرق پاکشوما با ال جی ۵ تومنه.حیف نیست؟

نمیتونی برقی خوب بگیری بقیه چیزا رو ارزون بگیری؟