2777
2789

برادرم تقریبا بیست روزه کرونا گرفته وهفته اول که وضیتش شدید نبود خونه بعد که شدید شد وسرفه هاش زیاد شد بستریش کردن تایه هفته .الان پنچ روزه مرخص شده از بیمارستان ولی سرفه هاش همونطور شدیده جوری که دیشب تا صبح نخوابیده،بچه ها بنظرتون این عادیه خیلی طول میکشه که سرفه هاش خوب بشه؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من تا یک ماه همینجوری بودم گلوم زخم میشد از سرفه

بستری شدی؟

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

بستری شدی؟

نه ولی ریم درگیر شد استراحت مطلق دکتر بهم داد.

ولی مامانم حالش بد شد اکسیژن خونش اومد پایین تهوع و سرگیجه شدید داشت که بستری شد.تا یه ماه و نیمم بیحال بود

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔

اویشن دم کنید بهش بدید 

آبلیمو عسل

هسته ی به رو خیس کنید با آب جوش بدین 

نشاسته با آب بدون شیرینی بدین بهش 

مایعات گرم و ولرم بخوره 

دیفن هیدرامین

اب نمک قرقره کنه

با سرم شستشو بینی شو شستشو بده 

من خودم از سرفه گلوم زخم شده 

اینکارارو کردم یکم بهترم

اصلا شیرینیجات و اینا نخوره بهش برسین خوب میشه

خانما من نزدیک یه ماهه که قرنطینم ممکنه بازم ناقل باشم؟اخه علائمم همون دوهفته اول بود الان هیچ علامتی ندارم.ازمایش انتی بادی و خون دادم گفتن دیگه ناقل نیستی ولی هنوز تو بدنته هفته پیش ازمایش دادم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
همون پونه خشک معمولی ؟؟ما عرق پونه رو بهش میدیم 

دمنوش آویشن و زوفا بدید بهش

ماهم اینطوریم منم پدرمادرم بسترین😷😷😷😷

یه سوال امپول رمیدسیوری زدن بهش؟

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖