2777
2789

سلام عزیزم . من داشتم .. متفورمین خوردم و درمان شدم تقریبا 5 ماه

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک ب راحتی باردار بشه باز درمانی لازم نیس

با تنبلی نمیشه ب راحتی باردار شد

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

من بادکش تخمدان. و قبل اقدام عسل اب خوردم. بعد اقدام پاهامو جمع کردم تو شکمم سمت چپ خوابیدم. مصرف کوکو شوید درروزهای اقدام. قطع سردیجات مثل برنج و مرغ ماست و ماهی و دوغ... 

داروهای دکترمم لتروزول و آوا بوست و امپول داده بود

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
متفورمین و کلومفین

باردار شدین ؟؟؟ب منم کلومفین داده ماه بعد بخورم فعلا اسید فولیک و متفورین میخورم

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
اره عزیزم

عزیزم برام دعا کن افسرده شدم دیگه

خدایا میشه یه نی نی سالم بزاری تو دلم خسته شدم از انتظار ..خونمون منتظر صدای خنده نی نی مونه .. جای یه بچه خالیه تو زندگیمون ...یا رب نظری🙅👪
بله من تنبلی داشتم یک ماه روزی دوتا متفورمین خارجی خوردم الان تست و آزمایشم مثبت شده

ای جاااااانم عزیزم مبارکت باشه بسلامتی باشه بغلت کنی بزرگ شدنشو ببینی مادر 

برای همه چشم انتظارا هم دعا کن 

only God