2777
2789

یکی از دوستام میگه اونایی که توو خوابگاه میمونن اجازه ندارن برن بیرون درسته؟؟؟؟  و اینکه هر چهار سال دانشگاه حتما باید چادری باشی؟؟

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist

خابگاه رو نمیدونم

اما دانشگاه رو بعلههههه باید چادری باشی

دوستم فرهنگیان میخونه. 

گفت حتی تو سالن خوابگاه هم باید با چادر رنگی باشیم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

من دانشگاه فرهنگیان درس خوندم بله باید چادری باشی ولی این حرف دروغه که نباید بری بیرون اتفاقا هر روز اجازه میدن بری بیرون ولی اگه شب دیر وقت برگردی باهات برخورد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شرایطش راضی هستید؟؟ زمان برگرده عقب باز هم میرید فرهنگیان؟؟

من که چهارساله فارغ التحصیل شدم والان معلمم نمیدونم شرایط الان چجوری شده ولی آره دانشگاه خوبی بود استاد ای خوبی داشتم مخصوصا دوران کاراموزی

من که چهارساله فارغ التحصیل شدم والان معلمم نمیدونم شرایط الان چجوری شده ولی آره دانشگاه خوبی بود اس ...

میشه حقوقتون رو بگید البته اگه مشکلی نیست

❤️az tang deli jana jaye nafasam nist