2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کرم پودرم خیلی خوبه مارک استی لادر و ارت دکو یعنی جزو مارک های خوب هستش 

بله عزیزم خوبن دیگه من از کلاس سوم راهنمایی لوازم اراسش داشتم یک دونه جوش و لک هم ندارم چون برندای خوب داشتم 

خوب کرم پودرم خیلی خوبه مارک استی لادر و ارت دکو یعنی جزو مارک های خوب هستش 

هرچقدر هم که خوب باشه بهتره استفاده نشه ولی خب پوست خودتون هست این یه پیشنهاد از طرف من بود که می‌دونم کرم پودر با پوست چیکار می‌کنه به نظرم ضدآفتاب گزینه مناسب تری هست

ن عزیزم فقط خیلی خوشحالم ب خودت اهمیت میدی چون هیچی از خود ادم با ارزشتر نیست

من واسه ارایش خیلی پول میدم ولی مانتو نمیرم مثلا ۵۰۰ هزار تومنی بگیرم یه مانتو ۱۵۰ تومنی کار آدم راه میندازن 

میگم راستی سایه مودا خوب نیست یعنی بندازمش اونجا ؟

من دور چشم کیووی میزدم بعد اوریاژ خریدم الانم پلاژنتور میزنم فرانسوی هست الان تموم شده یکی دیگ گرفتم ...

خیلی مهمه بالای ۲۳سال دیگه باید بزنی 

این ارزونا میلیا میزنه دور چشم 

من اسکین کد دارم

کرم دور چشم بزنی چروکم نمیشه 

خب چرا دوستت رو چشمت رو همه رو داغون کنی که مجبور باشی باز هزارجور کرم دیگه استفاده کنی که اثر اونا رو خنثی کنی که مطمئنم باش اثر اون حجم از آرایش رو هم نخواهد برد

من ک حسود هم جنسام نیستم میتونید  از همی خانمه جنس عمده بگرید بعد توی دیوار یا دوستا فامیلا بف ...

ممنون عزیزم. میشه درخواستم قبول کنی

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده.