2777
2789
آفریین👌 پیشنهادی واسه ما نداری؟ 

من ک حسود هم جنسام نیستم میتونید 

از همی خانمه جنس عمده بگرید بعد توی دیوار یا دوستا فامیلا بفروشی 

فروش عمدشم از ۱۰ عدد هست شرایطش برای همه افراد جامعه خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم کارت دارم میگم در حد ۵۰ تومن بریز حتی کارتمم بهم نمیده الان تو کل خونه یه کارت بانکی پیدا نم ...

وای چه بد بارش آوردی حالا برعکس شوهرم با ۵۰هزار تومن پول تو جیبی میره سر کار کل کارت ها خونه دست من میگم تو‌مردی میتونی اگه لازمت شد گیر بیاری ولی من اگه یهو برام کاری پیش اومد نمی تونم باید خونه باشه اونم قبول کرده

وای دلگرم شدم منم خیلی خرج میکنم

مثلا  کلی سایه میخرم از برند میبلین و مودا و گلدن رز 

ضدافتابم بالا ۳۰۰ میگیرم 

کرم پودر استی لادر 

ریمل بالا ۲۰۰ 

بچه ها بهترین لوازم ارایش بخرید هیچی مهتر پوستتون نیست 

عکس پروفتو ببین چشماش خیلی عجیبه من خیلی درمورد این خوندم نمیتونم بگم صددرصده اما همچین غیر باورم نی ...

خب خیلی جراحی کرده

اگر یه درصد همین مساله بود حتما الان بایدن رو میکرد

تو کتابی که برادرزاده ترامپ نوشته بود خیلی تاکید کرده بود که ملانیا و ایوانکا عروسکای دست ترامپ هستن برای مقاصدش ازشون استفاده میکنه و هیچ حس عاطفی ای نسبت بهشون نداره

اما نگفته که ربات هستن

وای چه بد بارش آوردی حالا برعکس شوهرم با ۵۰هزار تومن پول تو جیبی میره سر کار کل کارت ها خونه دست من ...

من منتظرم برگرده که باهاش حرف بزنم اینطوری که نمیشه تا آخر عمر بمونم الان میخوام کنکور بدم دوباره دستم تو جیب خودم باشه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خب خیلی جراحی کرده اگر یه درصد همین مساله بود حتما الان بایدن رو میکرد تو کتابی که برادرزاده ترامپ ...

نمیدونم تئوریه دیگه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
مثلا  کلی سایه میخرم از برند میبلین و مودا و گلدن رز  ضدافتابم بالا ۳۰۰ میگیرم  کرم ...

منم سعی میکنم چیزای خوب بخرم

همیشه لیست خرید دارم ولی دیگه پولم نمیرسه.زیاد آرایش نمیکنم .یعنی بلد نیستم

ولی همون ضد آفتاب و کرم پوردرو اینارو خوبشو میگیرم