سلام خانم های خوشگل
خیلی اینجا تاپیک میزنن دستور زرشک پلو با مرغ میخوان.
خب من آشپز نیستم ولی دستپختم خوبه الحمدلله.همین چند روز پیش ناهارزرشک پلو پختم همکارای همسرم کلی تعریف کرده بودن .
خب حالا بریم سراغ اصل مطلب😉😋😋
زعفرون رو بسابونید و تو اب جوش بریزین تا رنگ بده.تو یخ هم میشه .
برای هر ران مرغ یه پیاز متوسط خوبه .نازک نازک خلال کنید.کره و روغن مایع رو تو تابه بریزین و پیازاتونو یه تفت کوچیک بدین.بعد مرغ ها رو بریزین و کمی نمک .زردچوبه .فلفل سیاه.نوک قاشق زنجفیل.نوک قاشق دارچین بریزین.کمی مرغ ها رو زیر و رو کنید تا خوب تو کره تفت بخورن و بوی ادویه و مرغ خونه رو برداره 🥰.وقتی رنگ مرغ ها تغییر کرد کف قابلمه چند تا برش هویچ و فلفل دلمه بریزین و روش مواد تابه رو قرار بدین.یه لیوان اب و مقداری زعفران حل کتین و از کنار قابلمه بریزین.زیاد آب نریزین چون مرغ خودش اب میندازه.زیرش رو شعله پخش کن بذارین و روش دمکنی.یه حالت دیگ بخار .اگه زودپز دارین با اون بهتره.با قابلمه یک و نیم ساعت و با زودپز حدود نیم ساعت البته بستگی به مرغ تون و سلیقه خودتون داره.
حالا تا مرغ اماده بشه.زرشک رو خوب بشورین و با کره و یه ق چای خوری شکر تفت بدین.برنج رو دون تر بردارین و ابکش کنید .
برای ته دیگ زعفرانی دو قاشق ماست شیرین سفت +یه ق اب زعفران+یه تخم مرغ +یه ق ارد برنج + یه ق گلاب و نمک فلفل مخلوط کنید .کف قابلمه جوری روغن بریزید که نیم سانت همه جاش روغن باشه.یکفگیر برنج ابکش با موادتون مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد بهش اضافه کنید.با کفگیر خوب فشرده کنید و بذارین یکم مواد خودشو بگیره بعد بقیه برنج رو روش بریزین.و دمکنی بذارین.زیرشم شعله پخش کن با حرارت خیلی کم.
حالا وقتی مرغ پخت سه قاشق رب رو در کره تفت بدین و بهش و وقتی سرخ شد یه قاشق گلاب اضافه کتید و با اب مرغ شل کنید بریزین تو مرغ تون و بذارین یه ربع جا بیفته.تو این مرحله اگه مرغ سرخ شده دوس دارین میتونید مرغها رو بکشین بیرون و سرخ کنید جداگانه.
میتونید خلال پسته هم نم کنین و تفت بدین واسه تزیین.یه بخش از برنجم زعفرونی کنید.حالا با سه رنگ زرشک و پسته و زعفرون برنج رو تزئین کنید.
نوش جونتون😋😋😋
درست کردین منو هم دعا کنید برگردیم شهرمون ❤❤❤