2777
2789
عنوان

خود ارضایی

322062 بازدید | 191 پست

من چهار ساله ازدواج کردم. 

اوایل ازدواجم یبار که خواهرم خونمون بود همسرم از من رابطه خواست منم چون خونم خیلی کوچیکه گفتم الان نمیشه. فردا ک خواهرم رفت. بعد همسرم رفت حموم و منم ک حس ششمم گفت حس کردم و در حموم و باز کردم دیدم همسرم حول کرده و... فهمیدم داشته خود ارضایی میکرده.

تو اخرین دکتری که رفتم گفت یه کیست شش سانتی داری سعی کن رابطه جنسی دخول نداشته باشی. 

من با این حال همیشه سعی میکنم شوهرمو ارضا کنم. حتی تو زمان قاعدگی با روشهای نامزد طور ارضا کنمش. 

چند روز پیشم بهش گفتم درسته که دکتر گفته ک رابطه نداشته باش اما اگر دلت خواست من اوکی هستم و...

دیشب فهمیدم تو حموم داشت اینکارو میکرد. 

منو اون عاشق همیم و من هیچی براش کم نمیزارم. از همه نظر. الان خیلی داغونم. احساس خورد شدن دارم. از صبح فقط دارم گریه میکنم و با خودم میگم مگه من چمه که اینکارو میخواست بکنه. نمیدونم چکار کنم. کسی شرایز من و داشته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از این مردا😐 امممان

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

نگران نباش عزیزم ...سر فرصت مناسب باهم راجع به این موضوع صحبت کنین ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

خب باهاش که حرف میزنی چی میگه؟ بگو مگه واست کم گذاشتم، هروقت حس کردی نیاز داری به خودم بگو، وظیفه منه که نیازتو برطرف کنم. هروقت نتونستم و تورو پس زدم بعد اینکارارو بکن!

زودتر هم به فکر درمان کیستت باش

الهی عزیزم خیلی سخته میدونم ولی خب نباید به روش بیاری باید اگه واقعا مطمئن شدی بشینی حرف بزنی باهاش . من یه جا خوندم افراد متاهل هم خودارضایی میکنن این بخاطر عادت مجردیشونه فقطدیکم کمتر از مجرداس . نوشته بود یکی دوباره در روز نمیدونم حالا درست بود یا ن