سلام دوستان خیلی نگرانم پسر عموم اومده خواستگاری نمیدونم چکار کنم تازه استخدام شده اونم قرار دادی باماهی سه ملیونو پونصد خونه و ماشین هم نداره .دختری رو قبلا دوس داشته که میگم نکنه هنوز بهش فکر کنه؟استرس دارم راهنماییم کنید لطفا
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
اگرهم جوابت اوک بود برای ازدواج با ایشون، قبل از محرم شدن بخوا ماشین و خونه رو بخرن
یکی از دختر های فامیل ما با وعده خریدن ماشین ازدواج کرد،بعد از عقد مادرشوهرش گفته بود اگر بخوام برای این پسر ماشین بخرم باید برای بچه های دیگه ام هم بگیرم و زد زیرش
باهاش ازدواج نکن فقط بخاطر اینکه قبلا کسه دیگه ای رو دوست داشته
خیلی ذهنم درگیر کرده اما تا مطمئن نشم قبول نمیکنم.البته داداش دختره نزاشت به هم برسن دختره ازدواج کرد اما طلاق گرفت پسر عموم رفت سراغش گفته اگه بمیرم هم باهات ازدواج نمیکنم
یکی از اشناهای ما از بچگی عاشق هم بودن برای هم جون میدادن ازدواج کردن بی پولن تقریبا شوهرش کارگره با حقوق ۳تومن اینا ولی خونه دارن مال مادرشوهرشه بیچاره انقدر شکسته شده همش غصه میخوره جلوی من چندبار گریه کرد