2777
2789
عنوان

۳۸ هفته تمام ،بچه کامله؟؟؟

664 بازدید | 24 پست

دکترم میگه ۳۸ تمام سزت میکنم ،میخوام بچه بیشتر بمونه،قبول نمیکنه که...حالا میترسم نکنه بره تو دستگاه ،چون ریزه بچه م...۳۶ هفته تمام ،۲۳۰۰ بود وزنش...

هفته ۳۰ هم آمپول ریه دوره کامل زدم

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۸هفته و ۵روز بودم پسرم ۳کیلو صد بود 

سزارین تو هفته ی ۳۸ چون خطرش کمتره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

من اولی رو ۳۸هفته و۴رور سز شدم دومی هم باز همون

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
معمولا ۳۸ هفته پر بشه و جند روز سز میکنن.  نگران نباش تو دو هفته هم وزن گرفته. بعدم مهم اینه یع ...

توکل به خدا...برام دعا کن عزیز

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
توکل به خدا...برام دعا کن عزیز

اصلا فکرش نباش عزیزم به منم گفتن بچه ت ریزه

دختر خواهرم موقع تولد ۲۴۰۰بود الان ماشالله یکسالشه دکتر اطفال گفته وزن و قدش اندازه بچه دوساله س

اصلا نگران نباش بدنیا بیاد زودی وزن میگیره انشالله

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
آخه ضعیفه بچه م...یعنی میتونه سینمو بگیره و مک بزنه؟؟؟هی میگم نکنه ضعیف باشه و جون نداشته باشه😪

دیگه ۳۸ هفته بسه دیگه 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
تو دستگاه نرفتن اصلا؟؟؟

نه عزیزمدستگاه چرا اولی با وزن ۳۵۵۰بدنیا اومد دومی هم فعلا نیومده اونم وزنش بالای ۴هست دستگاه نمیخوان 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن