2777
2789
عنوان

۳۸ هفته تمام ،بچه کامله؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 24 پست
اصلا فکرش نباش عزیزم به منم گفتن بچه ت ریزه دختر خواهرم موقع تولد ۲۴۰۰بود الان ماشالله یکسالشه دکتر ...

شما زایمان کردی عزیزم؟؟؟🥰

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهارشنبه همین هفته نوبت سزارین دارم عزیزم

عزیز دلم....به سلامتی ان شالله....الهی که زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم....😘😘😘

راستی،برای بیمارستان ،همسرت میاد همرات؟؟من مامانم بدنش خیلی داغونه طفلی،پاهاش عملیه ،دلم نمیاد بگم بیاد...همسرم بیاد به نظرت میتونه ککمکم کنه،،،؟؟بیمارستانمم خصوصیه،ممکنه پرستارا بهم رسیدگی کنن ؟؟؟

عزیز دلم....به سلامتی ان شالله....الهی که زایمان خوب و راحتی داشته باشی گلم....😘😘😘 راستی،برای بی ...

ممنون گلم انشالله شما هم زایمان خوبی داشته باشی 😘😘

من مامانم همرام میاد فک کنم مردا نمیتونن از بچه رسیدگی کنن نهایتا پرستار خصوصی بگیر

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
ممنون گلم انشالله شما هم زایمان خوبی داشته باشی 😘😘 من مامانم همرام میاد فک کنم مردا نمیتونن از بچ ...

ممنونم مهربونم...بهمچنین عزیز دل🥰🥰

خب خداروشکر....خدا مامان گلتو حفظ کنه برات عزیزم...برا منم دعا کن

ممنونم مهربونم...بهمچنین لزیز دل🥰🥰 خب خداروشکر....خدا مامان گلتو حفظ کنه برات عزیزم...برا منم دعا ...

ممنون گلم انشالله خدا مادر شما هم حفظ کنه

چشم عزیزم محتاجیم به دعا

خدایا شکرت بخاطر همه چی