2777
2789
خانمابگید گوشت چقدر میخرید گوشت گوساله و گوسفندی اسم شهرتونم بگید

نرمه گوساله ۱۰۰

گوسفندی درهم ۱۱۵

البته از جای ارزون

اگه از محله ی خودمون بخرم کیلویی ۲۰ تومن گرون تر از ایناس

کرمانشاه م

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمابگید گوشت چقدر میخرید گوشت گوساله و گوسفندی اسم شهرتونم بگید

ما شهریار هستیم .شوهرم پیش آشنا میاره 

چرخ کرده کیلویی ۶۵تومن گوساله

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
نرمه گوساله ۱۰۰ گوسفندی درهم ۱۱۵ البته از جای ارزون اگه از محله ی خودمون بخرم کیلویی ۲۰ تومن گرون ...

من۱۰۰بوشهر ۷۵تومن گوساله 

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
ماست دبه ایی که میخردیم ۱۲  شده۳۰ تومن

یوگوماست میخرم ۲۴تومن وییی 😪😪😪😪

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
ما شهریار هستیم .شوهرم پیش آشنا میاره  چرخ کرده کیلویی ۶۵تومن گوساله

حیلی خوبه ما۳۲۰۰حقوقمونه بچه هم نداریم هرناه کم میاریم خدارحم کنه

تهران کیلو ۱۴۲ تومن

اوه چقدر سخته تهران زندگی اوه بوشهر۱۰۰

گوساله هم ۷۵بدون استخون

روحانی دیروز سخنرانی میکرد کاخ سفید رو نفرین کنید که عامل گرونی هست    

دروغ پدرسگ میگه همچی دست خودم دلارطلاحالاانداخته گردن اونا

ماست هراز  ۳۰ تومن   همه چی سه برابر ۴ برابره   خدا ازشون نگذره

هردفعه میرم پوشاک بخرم برا سری بعدم ۱۵۰۰تومن میزارن روش ملعونا