2777
2789
ایول همشهری ما خودمون بز داریم 

میرم میگو ای جاشه داشتم بزصاب ویمیدم 😎ایسوخادیم خونشه عوض کنه ک بره بزصاو وابو مرغ اینا میرم بسونه ورش بیله😁ای خاشه

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز به روز گردنشون کلفتر میشه   خونمونو کردن توشیشه  

هاهرجامیرم خونمو کردن توشیشه فقط منتظر مهدی فاطمه باید باشیمو ایمانمون رو قرص کنیم

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...
یا الله . خودت شیر بگیر ماست درست کن خیلی به صرفه تره

شیر کیلو چندمیخری؟من میخرم ۷تومن

میرم میگو ای جاشه داشتم بزصاب ویمیدم 😎ایسوخادیم خونشه عوض کنه ک بره بزصاو وابو مرغ اینا میرم بسونه ...

میره منم جونش بزه تو کار دولتی هسا ولی ولات دیش اینا بز دارن اونم چندتا توش داره میگو تا برم ولات خونه بزنم مرغ و بز صحاب وابم

میره منم جونش بزه تو کار دولتی هسا ولی ولات دیش اینا بز دارن اونم چندتا توش داره میگو تا برم ولات خو ...

عام بو نخاشش چنه میزنه شی پوزته صبح گه راس ویمی کخوازکلت میپره  بزل میگن به به صبح بخیرمرغل میگن قدقدا نازبانوصبحت بخیر خاایسو هرچی خی بروف می بوش میره بوش دم ختم هسی دیرم نویمو ویی

چه گرون. من شوهرم میخره میده مادر شوهرم برامون ماست درست میکنه. فکر کنم چهارو هشتصد میارن براش

منه خوده بوشهری؟