2777
2789

چیا یادش دادین؟

بازی.شعر.نقاشی ؟

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

دخترم ۲۳ ماهشه . ۱۲ تا شعر بلده . و تمام رنگای اصلیو. بازی ساده مثل قایموشک و اتل متل و خاله بازی‌. و چند تا بازی با تبلت. شبکه پویا هم بلده ۱ و ۸ بزنه.نقاشیم در حد خط خطی میکنه االکی میگه ماه کشیدم گربه کشیدم😅همین.کاملم صحبت میکنه جیشم میگه

روانشناسی کودک

دختر داداشتم شعر میخونه ولی بعضی کلمه هاش رو جابه جا میگه 

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۲۳ ماهشه . ۱۲ تا شعر بلده . و تمام رنگای اصلیو. بازی ساده مثل قایموشک و اتل متل و خاله بازی‌. ...

۱۲تاشعر؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشالا

دخترم ۲۳ ماهشه . ۱۲ تا شعر بلده . و تمام رنگای اصلیو. بازی ساده مثل قایموشک و اتل متل و خاله بازی‌. ...

١٢ تا 😳 

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜

اسم حیوانات و میوه و اعداد رو نمیدونه؟

فرانسوی و آلمانی و انگلیسی رو حداقل باید مثل بل بل بلد باشه

سه چارتا ساز باید باشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
دختر من فقط ی توپ دارم و بلده😥

کم کم یادش بده خو ناراحتی نداره ک

آره.شعر از نت بگیر دائم بزار تو فلش پخش شه. مثل عروسک قشنگ من . آهویی دارم خوشگله‌. راستی بسمالل هم ...

دختر منم بسم الله و صلوات بلده و یدونه شعرررررر

اسم حیوانات و میوه و اعداد رو نمیدونه؟

چرا .ولی نه همرو مثلا هاپو و گاو و گربه و شیر و قوباغه و زرافه و جوجه و گنجشک. پلنگ و ببر و اینارو نمیدونه فیلم بلده. اعداد تا ۱۰ بلده انگلیسی و فارسی

روانشناسی کودک