2777
2789

تا ۵روز بعد موعد صبر کن که دقیق نشون بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينطوري اصن اقدام نكن من دوماه اينجوري اقدام كردم البته استرس هم ميگرفتم باردار هم نشدم حتي يك ماه كيت هم زدم ولي بازم جواب نداد اين ماه اخرم فقط پري تموم شد دو سه روز پشت سر هم اقدام بودم بعدش ديگه رفت تا ١٦ سيكل دوباره اقدام كردم اوج تخمك گزاريم شوهرم كارش شلوغ بود شبا شركت ميموند والا هنوز موندم چطوري شد

ولي در كل ميخواي بشي از وقتي پري تموم ميشه تا ٢٠ سيكل روز در ميون اقدام كن

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
تا عقب نندازی بی بی نشون نمیده  یا لااقل تا روز موعد

باورت ميشه من يك روز قبل موعد زدم اينقد پر رنگ شد البته بتامم بالا بود نسبت به سن حاملگيم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اينطوري اصن اقدام نكن من دوماه اينجوري اقدام كردم البته استرس هم ميگرفتم باردار هم نشدم حتي يك ماه ك ...

یه سوال . مگر نمی گن اسرم چند روز در بدن می مونه. پس چرا یک شب در میون بایدانجام داد؟

باورت ميشه من يك روز قبل موعد زدم اينقد پر رنگ شد البته بتامم بالا بود نسبت به سن حاملگيم

بله باور میکنم عزیزم 

من خودمم از رو کنجکاوی

یکروز قبل از تاریخم.  زدم هاله افتاد 

میگن لقاح زود انجام شده نشون میده 

یه سوال . مگر نمی گن اسرم چند روز در بدن می مونه. پس چرا یک شب در میون بایدانجام داد؟

براي اينكه اسپرمايي كه ميمونن انرژي و توانشون كم ميشه ضعيف ميشن

بله باور میکنم عزیزم  من خودمم از رو کنجکاوی یکروز قبل از تاریخم.  زدم هاله افتاد  ...

مال من هاله نبود مثل خط كنترل پر رنگ پر رنگ بود عصرش رفتم بتا دادم ١١٠٠ بود يك روز قبل موعد

اينطوري اصن اقدام نكن من دوماه اينجوري اقدام كردم البته استرس هم ميگرفتم باردار هم نشدم حتي يك ماه ك ...

دقیقا منم همینجوری شدم 😂ماهی که منتظر نبودم شد

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏