2777
2789

بچها میخام از علائمم بگم چون تو این یازده ماه خیلی اذیت شدم هرماه تو سایت سرچ میکردم ببینم بقیه چه علائمی دارن باخودم مقایسه میکردم و هرماه ناامید میشدم تاا این ماه دیدم اصلا علائم پریودی ندارم نه سینه دردی نه درد پایی هیچی نه ترشحی خب بازم ناامید شدم گفتم این ماه باردار نیستم حتی بادشوهرم رفتیم دکتر براش آز اسپرم نوشت خودمم شروع کردم صبحا حلقه میزدم برای لاغری تا روز موعدم شد و پری نشدم منم بیخیال همچنان حلقه میزدم میگفتم این ماه هم که علائمی ندارم پس حامله نیستم یچیز دیگه اینکه من ماهای قبل از ژل لوبریکانت موقع اقدام استفاده میکردم ولی این ماه استفاده نکردم چون گفتن حرکت اسپرمو کم میکنه

دوروز شد سه روز شد نهه پنج روز شد شک کردم دیدم یذره ترشح ابکی دارم خیلی کم درحدیکه واژنم مرطوبه فقط و یکمم سینهام بزرگ شده درد چیزی نداره تاا دیشب بی بی چک زدم و درکمال ناباوری مثبت شد شاخام دراومد بدون هیج علائمی مگه میشه؟؟ امروز ازمایش دادم و مثبت شد فقط امروز یکم نوک سینمم درد میکنه و یذره حالت تهوع دارم ببخشید طولانی شد گفتم علائمم بکم برای اونایی که مثل من دنبال علائم بودن بدونین علائم هربدنی متفاوته من فکرمیکردم باید سینهام سفت بشه و درد شدید داشته باشم یا ترشحم باید زیاااد باشه ولی الان اصلا اینجور نیست بازم خداروشکر برای همه منتظرا دعا کردم انشالله دامن همه سبزبشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله صحیح وسالم بغلش کنی😍واسه منم دعا کن دوماه دیگه 

انتقال دارم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
اونایی که اقدامن چ جوری ورزش میکنن، من و بگو دوماه اقدامم،ژست زنهای باردار و میگیرم کارای سنگین نمی ...

😂 من فکرنمیکردم باردار بشم میگفتم حلقه بزنم برا لاغری

مبارکت باشه🤩

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏