2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نیام نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 52 پست
😁😁😁😁موافقادستا بالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم بدون کاربری میام    

خب پس 

گوشیتو بنداز برع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ب منم بوگو 

ت ک مثل من هر تاپیکی هستی معتاد شدی😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ت ک مثل من هر تاپیکی هستی معتاد شدی😂

اره دو دقیقه نبودم بدن درد داشت منو میکشت 

معتاد شدم رفتتت😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
اره دو دقیقه نبودم بدن درد داشت منو میکشت  معتاد شدم رفتتت😂😂

😱😱😰باید بریم کمپ 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نظارت در حد صفره اگه این تاپیک های دل خراش اجازه زدن نداشت خیلی اینجا بهتر بود منم هر وقت میام میخونم با ترس و لرز ک ازین تاپیکا نبینم 

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
😱😱😰باید بریم کمپ 😂

اگ بابام بفهمه معتاد شدم چی ؟😭😭

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊