2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نیام نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 52 پست

وایییی عزیزم بهش فکر نکن اصلا چرا همیشه منفی ها رو میبینی تو این سایت اتفاقا خوبم زیاد میفته همه اونایی ک دلشون بچه میخواد خدا بهشون لطف میکنی و بعد چشم انتظاری های زیاد بهشون بچه میده همینش به نظرم خیلی قشنگه

ممنونم خدا جون...

بازی paint by color اگ اینو نصب کنی معتاداین میشی و ارامش بخشه دکتر زنان بهم معرفی کرد ...چون اقدامم استرسم زیاد بود و این تا حدی باعث میشه استرسو فراموش کنم.

از گوگل پلی بگیر 

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی عزیزم بهش فکر نکن اصلا چرا همیشه منفی ها رو میبینی تو این سایت اتفاقا خوبم زیاد میفته همه اون ...

اصلا تاپیک کرونا میبینم ناخودآگاه میرم توش بعد استرس میگیرم.

فکر خوبیه ولی خب بعضی موقع ها کار مهم دارم با نت.

اگ همسرت در دسترس هست خب از گوشی اون استفاده کن ولی بنظر من همین کارو بکن ب دور از اتفاقات بد 

من اگ مجبور نبودم حتما نت مو قطع میکردم چ کنم ک نمیشه 

ولی ی روز حتما این کارو میکنم ب مدت طولانی 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
بازی paint by color اگ اینو نصب کنی معتاداین میشی و ارامش بخشه دکتر زنان بهم معرفی کرد ...چون اقدامم ...

اينه عزيزم؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

منم معتادش شدم ی زمانی دوماهی بود نمیومدم الان باز ۲۴ ساعت میام🥺😭

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

روزی دوبار برو تو پارکینگ و پلاک ماشین همسایه ها رو تماشا کن. 

قبل از غذا حتما نفس بکش و با چنگال دنبال نمک بگرد وقتی پیداش کردی ببر بزار سرجاش

با لباسای اتو شده و تمیز به دوستات پز بده و ازشون بخواه بهت تعظیم کنن.

فعلا همینا به ذهنم رسید اینا رو انجام بده نتیجه نگرفتی ده بار بگو مادر یزید نون نپزید زنبور اومد کونشو گزید پرید بالا زرتی گوزید

اصلا تاپیک کرونا میبینم ناخودآگاه میرم توش بعد استرس میگیرم.

حق میدم بهت عزیزم این کرونا وامونده واسه کی زندگی گذاشته شما الان استرس واست سمه عمر دست خداست شما امیدتو چشت به اون بالایی باشه

ممنونم خدا جون...
منم معتادش شدم ی زمانی دوماهی بود نمیومدم الان باز ۲۴ ساعت میام🥺😭

خیلی بده ولی من از فردا میخوام دیگه نیام دارم دیوونه میشم کلا باید اینترنتو بزارم کنار همش اخبار کرونا استرسم بیشتر میشه.

خیلی بده ولی من از فردا میخوام دیگه نیام دارم دیوونه میشم کلا باید اینترنتو بزارم کنار همش اخبار کرو ...

ن استرس نگیر دیونه فکراعه منفیو از خودت دور کن

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫