2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نیام نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 52 پست
اگ بابام بفهمه معتاد شدم چی ؟😭😭

عررر 😭😭دق میکنن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بشین شروع کن سریال دیدن یا رمان خوندن یا کتاب خوندن حتما مطابق سلیقت باشه که دیگه نزاره بیای اینجا اینطوری مشغول هم میشی انشالله هم که بچت تپل و خوشگل و سالم میاد بدنیا عزیزم هی الکی فکر بد نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه؟ آنلاینه؟

یه تصویرش ک لود شد نتت رو خاموش میکنی و بازیتو میکنی ...و وقتی خواستی تصویر جدید رنگ کنی باز روشن و ی عکس ک لود شد نتو خاموش میکنی

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
عررررترررررر 😭😭😭😂😂

وای الان بار عر تو عر میشه 😂😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
یه تصویرش ک لود شد نتت رو خاموش میکنی و بازیتو میکنی ...و وقتی خواستی تصویر جدید رنگ کنی باز روشن و ...

اهان رنگ کردنیع 

چه جالب 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بچه ها بهم بگید نکلمه عبور چیه؟من تو صفحه ورد هر دفعه یه چیزی مینوشتم الان‌نمیدونم نام کاربری وکلمه عبور چیو نوشتم ،ترو خدا بهم بگید ؟ایا نام‌مستعار که تو پروف مینوشت اون ربطی داره به نام کاربری وکلمه عبور

بازندگی ساختم او بامن نمیسازد