2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره میل جنسیم برنمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 101 پست

اسی مشکلت رو فهمیدم. چون منم مثل توام اما با این تفاوت که من از اول هیچ میل جنسی نداشتم و تجربه نکردم. دکتر هم زیاد رفتم. آخرین بار که با شوهرم رفتیم دکتر،، دکتر برگشت بهم کفت که تو شاید تا آخر عمر درمان نشی برای همین بهتره دیگه وانمود کنی که لذت میبری. نقش بازی کن برای حفظ زندگیت. برام یه مثال زد از دوستش که اونم مثل من بود و شوهرش به خاطر اینکه از رابطه با زنش لذت نمیبرد با یه زن دیگه بود. منم ترسیدم.اللن نه ساله وانمود میکنم که دارم لذت میبرم. تا همین چند سال پیس وقتی حرف از رابطه میشد من حالم گرفته میشد . و گاهی میپیچوندمش.چندباری در حین رابطه زدم زیر گریه. اما بعدا دیدم شوهرم ازم سرد میشه چون مشکلاتی هم داشتیم.و این مشکل هم اضافه شده بود. دیگه به خودم اومدم. انقدر تو ذهنم تصور کردم و با عرض معذرت چند سال پیش چندتا فیلم دیدم  و هی به خودم تلقین کردم که الان باز بهتر شدم. الان دوس دارم بیاد پیشم چون من یه زنم. دوست دارم شوهرم نازم کنه بوسم کنه و نازمو بکشه اما واقعا تهش هیچ لذتی برام نداره.  زندگیم نجات پیدا کرد. تو هم به خودت بیا. به خودت تلقین نکن که حالت به هم میخوره. الان انقدر تو نقشم فرو رفتم که بعد از چندین سال نفهمیده. چون شوهرمو دوست دارم و نمیخوام از دستش بدم. یادت هم باشه تحت هیچ شرایطی این مسعله رو برا شوهرت بازگو نکن که داشتم برات نقش بازی میکردم. چون گفتنش نتیچه بدی میده. 

ببخش طولانی شد .خواستم تجربه ام رو بهت بگم و راهنماییت کنم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم نترکم. 1.بدنت قوی کن. 2.لباس جذب بپوش. 3.به شوهرت بگو بهت محبت کنه. 4.تصویر سازی کن مثل ...

نه به نظرم گزارش زدن همچین پیام هایی اشتباه 

بالاخره این هم یک مشکله و شما دارین کمک میکنین❤

ببخشید ازت سوال میکنم یعنی تا حالا... تجربه نکردی؟ اگر جوابت مثبته باید بگم منم مثل تو بودم 8 سال نم ...

من اینجوریم خودم باید ی پوزیشنی خاصی را انجام بدم تا به ارگا.....برسم

مگه میشه بلد نباشی اخه😐😐😐 چن سالته😨

سنم نوشته است. 

ولی بلد بودنش ربطی ب سن و سال نداره. وقتی خوشت نمیاد و حسی نداری ادم فک میکنه لابد بلد نیست 

ماجرای همون قلقلکه دیگ

بازم نمیدونم...

خیلی از کاربرا انگار این مشکلو دارن....

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
نه به نظرم گزارش زدن همچین پیام هایی اشتباه  بالاخره این هم یک مشکله و شما دارین کمک میکنین❤

ممنون دوست عزیز.

هفته پیش کاربریم از دست دادم با اینکه اصلا نمی دونم چی گفتم.

سنم نوشته است.  ولی بلد بودنش ربطی ب سن و سال نداره. وقتی خوشت نمیاد و حسی نداری ادم فک میکنه ...

برو پیش یه س ک س تراپ

حتما برو

خیلی ها چون بلد نیستن یا خحالت میکشن یا نمیخان که حس کنن تسلیم این اتفاق شدن

خاستن توانستنه اگه بخای میتونی شک نکن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
برو پیش یه س ک س تراپ حتما برو خیلی ها چون بلد نیستن یا خحالت میکشن یا نمیخان که حس کنن تسلیم این ...

انشاالله بعد زایمانم ببینم چیکار میشه کرد... .گرچه ‌..کوزه گری هستم ک از کوزه ی شکسته اب میخورم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
چطور؟؟؟ 

کارشناسی ارشد مامایی هستم‌.