خانوما ۲سال و نیمه زایمان کردم میل جنسیم از بین رفته کلا، سرد شدم کلا، حالم از س ک س بهم میخوره، قرصای مختلف خوردم فایده نداشته، آزمایش دادم همه چیزم نرماله،دیگه داریم به اختلاف میفتیم،زندگیم داره از هم میپاشه،کمکم کنید راه حل بدید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مشکل جسمی نداری .مشکلت روحی روانیه ..من تو مرگ یکی از عزیزانم که شوک عصبی بهم وارد شد دچار همین مشکل شدم به طوری که موقع رابطه چراغ رو خاموش میکردم شوهرم نفهمه دارم اشک میریزم .اینقد شدتش زیاد بود دستش بهم میخورد اشکام سرازیز میشد خیلی زجر کشیدم.. ولی بعد از شش ماه کم کم بدنم نرمال شد شکر خدا .ان شاء الله مشکلت حل شه
مگه میشه اخه ینیحتی تو مجردی خود ا رض ایی همنکردی شاید از مردها بدت میاد و ...
نه نکردم
نه همسرمو خیلی دوست دارم
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
عزیزم فقط امیدوارم این مشکل برای همه ی خانمها حل بشه و... خدا خودش کمک کنه ..چون اینو خدا در وجود ادم نهاده و این لذتی هست ک حق طبیعی همه هست
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید