2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره میل جنسیم برنمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 101 پست

عزیزم منم مثل تو ام.. پنج ساله. تحمل میکنم ک زندگیم نپاشه شوهرم نفهمه. ادا در میارم و شوهرم متوجه نشه..

سخته.. میفهممت..

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم نترکم.

1.بدنت قوی کن.

2.لباس جذب بپوش.

3.به شوهرت بگو بهت محبت کنه.

4.تصویر سازی کن مثلا شب ...دارین از عصر بهش فکر کن و به خودت این حس بده که مشتاقی.انشاالله خوب بشی

منم بچم یک سال و نیمه همین مشکلو دارم 

دیگه چقدر خودمو بزنم به خواب😭

شانس اوردم خودشم گرم نیست

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

عزیزم توی ازمایشهایی که دادی ازمایش تیرویید هم بود؟؟ کم کاری تیرویید باعث کاهش میل جنسی میشه

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خام نمیخورم اما تو غذاهام زیاد میریزم

خامش مفیده

ببین منم اینجوری بودم

پس با تو همدردم

لطفا گوش بده 

من از روز اول بارداریم تا نه ماهگی بچم رابطه نداشتم

هم میترسیدم هم درد داشتم هم بی میل بودم

شوهرم یه شب به من گفت

حلالت نمیکنم

تورو به خدا واگذار میکنم

چون به خاطر بی میلی تو به گناه میوفتم

به خودم اومدم