2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره میل جنسیم برنمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 101 پست

قطره گل سرخ عالیه

خواهرم اوایل ازدواج این مشکلو داشت قطره گل سرخ استفاده میکرد خوب شد،دکتر بش داده بود البته

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس تجاوز ندارم. عدم ل.ذ.ت دارم. اصلا به نظرم یه چیز بی معناست. هیچیش خوشایند نیست. خنثی ام . نمید ...

ببخشید ازت سوال میکنم یعنی تا حالا... تجربه نکردی؟ اگر جوابت مثبته باید بگم منم مثل تو بودم 8 سال نمیدونستم ارگا... چجوریه یه دفعه خیلی تصادفی متوجه شدم. فقط اینو بهت بگم یه درصدی از خانمها با دخول... نمیشن و نقطه تحریکشون خارج وجود داره

منم دقیقا عین.تو هم هستم ، خیلی سردم نه میلی دارم نه هیچی به هیچی اما تاحالا نه نگفتم به شوهرم فقط ه ...

وانمود میکنم اما چون قبل بارداری خیلی هات بودم خودش فهمیده من عوض شدم

سلام دوستم خوبی؟؟ منم تقریبا همینجور شدم درک میکنم‌اسی رو  

سلااااام خوشگل😀خوبی؟نینی چطوره؟

دیدی آزاد شدم؟😄😄😄

منم تا ۱ سال بعد سزارین اینجوری بودم.کم کم درست شدم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ببخشید ازت سوال میکنم یعنی تا حالا... تجربه نکردی؟ اگر جوابت مثبته باید بگم منم مثل تو بودم 8 سال نم ...

نه تجربه نکردم

از بیرون هم تلاش کردیم ولی نشده نمیدونم...

گاهی به خودم دلداری میدم،میگم لابد برا من ک به خاطر این چیزا هیچ وقت خیانت نمیکنم،اون دنیا خدا حوری موری رزو کرده !بلکه اونجا خوشم بیاد

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

من تو اینستا تو یه پیج مامایی هستم که بچه ها میان سوال هاشون رو میپرسن و اکثرا که یه چند وقتی از زایمانشون گذشته اظهار نگرانی کرده بودن از اینکه میل جنسیشون هنوز برنگشته و ماماهه گفت بچه ها نگران نباشین طبیعی هست به مرور برمیگرده بهشون دارو هم معرفی کرد که الان خاطرم نیست اما اگه بخوای پیجش رو میدم برو شاید تو هایلایت های پیجش باشه

خواب و استراحت کافی داری؟ تغذیه ی مناسب چون بچه داری توان آدم رو میگیره برای خودت وقت بذار از ن ...

همش اوکیه،گفتن برا اضافه وزنه ۲۰ کیلو کم کردم دیگه نمیدونم چیکار  کنم

شاید باور نکنی

من آرزومه که شرایط تو برام پیش بیاد

چون خودم به شدت گرم هستم 

و شوهرم سرده

دلم میخواد بعد از زایمانم سرد شم

شوهرم التماسم کنه و من بگم نه  

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗