2777
2789
عنوان

فروش ویژه قرقاول

636 بازدید | 9 پست

فروش قرقاول نر بالغ نژاد آمریکایی از یک ماه آینده شروع میشود..

طیور زینتی و جهت مصرف خوراکی ضمن پیشگیری و درمان الزایمر و تقویت قوای جنسی

قیمت جفتی 500 هزار تومان 

متقاضیان لطفا نام نویسی و ثبت نام فرمایید

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓

واااا مگه ممنوع نیس شکارش😐😐😐

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
واااا مگه ممنوع نیس شکارش😐😐😐

نه اهلیه مثل مرغ و خروس خونه هاشون نگه میدارن❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما در منزل پرورش میدین؟ کدوم استان هستین؟

سلام وقتتون بخیر 

نه خانومی

همسرم مزرعه پرورش قرقاول داره  اونجا پرورش میده

استان زنجان هستیم اگه بخواین ارسالم داریم

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
شما ساکن کجا هستین گلم؟؟ و اینکه کشتاری میخوایین یا زنده

سلام عزیزم

ممنون جواب دادین

راستش همسرم تازه میخواد این کار رو شروع کنه

خواستم باهاتون راجع بهش صحبت کنم

چطور هست؟

شما با چه تعداد شروع کردین؟

سودش خوبه براتون؟

راستش ما دنبال پولدار شدن نیستیم میخوایم پولمون برکت داشته باشه و هم اینکه بعدها بتونیم چند نفر رو هم که بیکارن بیاریم سرکار

سلام عزیزم ممنون جواب دادین راستش همسرم تازه میخواد این کار رو شروع کنه خواستم باهاتون راجع بهش ص ...

سلام خانوم همسرشما پرورش قرقاول رو شروع کردن؟؟راضی هستین؟ 

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید