2777
2789
عنوان

باغ گردو و بادوم چقدر درآمد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4423 بازدید | 44 پست
من به شوهرم گفتم موضوع تاپیکت رو میگه غیر ممکنه .میگه مگه صادرات شخصیه که هر کس محصول خودشو صادر کنه ...

بله عزیزم ،تاجر دنبال محصول میگرده حالا چه تامیین کنندش خودش باشه یا دیگران انشالله به امید خدا منم تا چند ماه دیگه تاجر میشم 

می آید هر آنچه باید 🌱
من به شوهرم گفتم موضوع تاپیکت رو میگه غیر ممکنه .میگه مگه صادرات شخصیه که هر کس محصول خودشو صادر کنه ...

خب اونا جایی ک هستن باغ خیلی زیاده اونایی ک باعشون بزرگه یا محصول زیاد دارن صادر میکنن حالا شخصی یا عمومی نمیدونم

Man donyamo misazam ye nafare☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس برو خیالت راحت صادرات که درآمدش بی نظیره ایشون هم خودشون هم تامیین کننده هم صادر کننده خودشون هست ...

مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم

پس خیالم راحت شد از لحاظای دیگه خداروشکر اوکی هستیم 

مرسی عزیزم💙💙

بله عزیزم ،تاجر دنبال محصول میگرده حالا چه تامیین کنندش خودش باشه یا دیگران انشالله به امید خد ...

انشالله گلم

دلار میره بالا درآمد اونایی ک صادر میکنن میره بالاتر؟

خب اونا جایی ک هستن باغ خیلی زیاده اونایی ک باعشون بزرگه یا محصول زیاد دارن صادر میکنن حالا شخصی یا ...

نمیدونم والا میگه این دولته که اجازه صادرات یه محصول رو بده یا نه.میگه پارسال گردو و بادوم از چین وارد شد چون اکثر جاها دچار سرما زدگی شدن.به هر حال انشالله خوشبخت بشی

نمیدونم والا میگه این دولته که اجازه صادرات یه محصول رو بده یا نه.میگه پارسال گردو و بادوم از چین وا ...

مرسی عزیزم 

من باغشون ک دیدم محصولاتشون زیاد بود و گفتن امسال عالی بوده ممنون گلم از وقتی ک گذاشتی💙

انشالله گلم دلار میره بالا درآمد اونایی ک صادر میکنن میره بالاتر؟

بله هر چی دلار گرون تر بشه درآمد کسانی که در ایران به دلار کسب میکنند مثل صادرات بیشتر میشه 

می آید هر آنچه باید 🌱
 بله عزیزم ،تاجر دنبال محصول میگرده حالا چه تامیین کنندش خودش باشه یا دیگران انشالله به امید خد ...

ببخشید میپرسم اون مشکل مالیت که تو تاپیکات بود حل شد؟

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ببخشید میپرسم اون مشکل مالیت که تو تاپیکات بود حل شد؟

بله خداروشکر البته تا حدودی،من یه پیشنهاد عالی از برادرم داشتم اینکه سرمایه از اون تجارت از من خدایاشکرت ،بدجور در حقم خدایی کرد 

می آید هر آنچه باید 🌱
بله خداروشکر البته تا حدودی،من یه پیشنهاد عالی از برادرم داشتم اینکه سرمایه از اون تجارت از من خدایا ...

چخوب الاهی شکر   اشکم نشانه ی  اشک شوقه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍