2777
2789
عنوان

باغ گردو و بادوم چقدر درآمد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4423 بازدید | 44 پست
باغبون و کارگر و نگهبان دارن مثلا چقده درآمد باغ؟

دیگه عزیزم درامرش سالیانه هست الان که فصل برداشت هست شاید اگر خیلی درختاشون قوی باشن ۲۰۰میلیون فروش کنن هر ماه که درخت گردو نمیده گلم از این سال تااون ساله...

عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقی نداره

پدرشوهر من باغ گردو داره تقریبا ۱۴۰تا درخت که خیلی بزرگ به حساب میاد.امسال کل درآمدش ۲۵۰میلیون میشه ...

اونا بجز گردو بادوم و سیب و اینا هم دارن مثلا سالانه چقد ممکنه درامد داشته باشن؟

Man donyamo misazam ye nafare☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درامدش میلیاردیه؟ زحمتشو فک کنم دیگه واردن چون خیلی ساله باغ دارن

من داییم دربست  باغش مال خودشه  کار گر داره 

دستگاه گردو پوست کن  و.    

میدونی بادوم همش منفعت حتی پوست بادوم را داییم برا گله دارها میبره  

ولی ولی 

اسی ی سال بار هست شاید ی سال نباشه 

من زنداییم طلا و این ها خرید ی سال که محصول کم بود فروخت و خوردن ولی خوبه خدا را شکر 

بله امسال 80 الی 70 انگار گفت گونی بادوم دارن پوست کنده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نه بابا باغداری جز کارهای خیلی راحته کلا در سال۶۰روز هم کار نمی کنن

اره فقط همین دوماه کار میکنن بقیش خاستگارم میخاد کار دیگه ای انجام بده

دیگه عزیزم درامرش سالیانه هست الان که فصل برداشت هست شاید اگر خیلی درختاشون قوی باشن ۲۰۰میلیون فروش ...

بجز گردو بادوم و سیب و هلو و گیلاس هم هست

من داییم دربست  باغش مال خودشه  کار گر داره  دستگاه گردو پوست کن  و.   &nb ...

خب اینا هم دقیقا هم بادوم هم گردو هم سیب و هلو و گیلاس دارن

بنظرت سالی ک محصول خوب باشه تقریبی چقدر درامد دارن؟

اونا بجز گردو بادوم و سیب و اینا هم دارن مثلا سالانه چقد ممکنه درامد داشته باشن؟

درمورد بقیه محصولات اطلاعاتی ندارم واقعا، اما شوهرم همیشه به باباش میگه همین باغ اگر میذاشتی سیب یا شلیل بزنیم درآمدش میلیاردی میشد اما پدر شوهرم تعصب داره شدید  

مثلا چقده درامدشون؟اره صادر میکنن اره خاستکارمم میگه من علاقم گویندگیه وکنارش باغ

صادرات عالیه درآمدش ولی اگر زیاد باشه صادر به خارج درآمد دلاری دارند حداقل حداقلش ۵۰۰میلیون به بالاست به شرطی که زیاد باشه محصول صادراتیشون 

می آید هر آنچه باید 🌱
صادرات عالیه درآمدش ولی اگر زیاد باشه صادر به خارج درآمد دلاری دارند حداقل حداقلش ۵۰۰میلیون به بالاس ...

خودشون میگفتن ما به خارجیا بادوم کیلویی 500 هزار دادیم البته پارسال

خب اینا هم دقیقا هم بادوم هم گردو هم سیب و هلو و گیلاس دارن بنظرت سالی ک محصول خوب باشه تقریبی چقدر ...

داییم امسال ی ملیارد گفت دارم 😍😍😍😍😍

خیلی خوبه بازم پرس و جو کن 

من داییم از خودشه . شریک نداره  

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
خودشون میگفتن ما به خارجیا بادوم کیلویی 500 هزار دادیم البته پارسال

پس برو خیالت راحت صادرات که درآمدش بی نظیره ایشون هم خودشون هم تامیین کننده هم صادر کننده خودشون هستن ،درآمد میلیاردی هست ۱میلیار سطحش برو به بالا ،خوشبخت بشید انشالله

می آید هر آنچه باید 🌱
داییم امسال ی ملیارد گفت دارم 😍😍😍😍😍 خیلی خوبه بازم پرس و جو کن  من داییم از خودشه . شریک ...

چشم میپرسم ولی باغ مال خودشونه شریک ندارن