سلام عشقا 🌹
اول مایه وسط پیراشکی رو آماده میکنیم که سلیقه ایه من مثل مایه ماکارونیم گوشت و قارچ درست کردم 👇🏻

بعد خمیر پیراشکی رو آماده میکنیم👇🏻
خمیر پیتزا و پیراشکی فوری من👇🏻
۱ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه ماست (من ماست همزده پر چرب سون استفاده کردم)
۱.۵ پیمانه آرد
۱ سوم پیمانه روغن مایع
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل و پودر سیر به دلخواه
تخم مرغ رو هم میزنیم که یکدست بشه
روغن و ماست و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعدش نصف از مقدار آردی که داریم رو به همراه بیکینگ پودر داخل مواد الک میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم بقیه آرد رو هم کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه
بعدش یکم خمیر رو ورز میدیم و دیگه آماده اس با وردنه بازش میکنیم و قالب میزنیم و استفاده میکنیم👇🏻

بعد خمیر رو با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم و اضافاتش رو جمع میکنیم و دوباره پهن میکنیم و قالب میزنیم تا خمیر تموم بشه👇🏻

بعد از مایه گوشتی که آماده کردیم با قاشق روی خمیر میذاریم و در صورت تمایل یکم پنیر پیتزا هم میریزم روش و خمیر رو جمع میکنیم👇🏻

بعد پیراشکی هامون رو داخل فر میذاریم یا توی روغن زیاد سرخ میکنیم من اینبار توی روغن درست کردم👇🏻

توی روغن داغ ۴ الی ۶ دقیقه زمان برای پخت لازم داره توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه
حالا چیپس👇🏻👇🏻👇🏻
سیب زمینی رو با اسلایسر رنده خیلی نازک اسلایس میکنیم به این صورت که دست از پشتش پیدا باشه 👇🏻

بعد چند مرحله با آب سرد میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین بره بعد برای نیم ساعت توی آب نمک میخوابونیمشون بعد آب کش میکنیم و با دستمال خشک میکنیم و روش یکم دیگه نمک میپاشیم بعد داخل روغن زیاد و داغ میریزیم👇🏻

بعد از گذشت ۸ الی ۱۰ دقیقه چیپس ما آماده اس👇🏻

دقیقا عین چیپس بازاری ولی با کیفیت بسیار بالاتر😍👇🏻

اینم از پیراشکی و چیپس که با هم آماده کردیم👇🏻

نوش جان🌹