2777
2789
عنوان

پیراشکی و چیپس با marzi 🌮🍟

6673 بازدید | 121 پست

سلام عشقا 🌹

اول مایه وسط پیراشکی رو آماده میکنیم که سلیقه ایه من مثل مایه ماکارونیم گوشت و قارچ درست کردم 👇🏻

بعد خمیر پیراشکی رو آماده میکنیم👇🏻

خمیر پیتزا و پیراشکی فوری من👇🏻
۱ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه ماست (من ماست همزده پر چرب سون استفاده کردم)
۱.۵ پیمانه آرد
۱ سوم پیمانه روغن مایع
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل و پودر سیر به دلخواه

تخم مرغ رو هم میزنیم که یکدست بشه
روغن و ماست و نمک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعدش نصف از مقدار آردی که داریم رو به همراه بیکینگ پودر داخل مواد الک میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم بقیه آرد رو هم کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه
بعدش یکم خمیر رو ورز میدیم و دیگه آماده اس با وردنه بازش میکنیم و قالب میزنیم و استفاده میکنیم👇🏻

بعد خمیر رو با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم و اضافاتش رو جمع میکنیم و دوباره پهن میکنیم و قالب میزنیم تا خمیر تموم بشه👇🏻

بعد از مایه گوشتی که آماده کردیم با قاشق روی خمیر میذاریم و در صورت تمایل یکم پنیر پیتزا هم میریزم روش و خمیر رو جمع میکنیم👇🏻

بعد پیراشکی هامون رو داخل فر میذاریم یا توی روغن زیاد سرخ میکنیم من اینبار توی روغن درست کردم👇🏻

توی روغن داغ ۴ الی ۶ دقیقه زمان برای پخت لازم داره توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه

حالا چیپس👇🏻👇🏻👇🏻

سیب زمینی رو با اسلایسر رنده خیلی نازک اسلایس میکنیم به این صورت که دست از پشتش پیدا باشه 👇🏻

بعد چند مرحله با آب سرد میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین بره بعد برای نیم ساعت توی آب نمک میخوابونیمشون بعد آب کش میکنیم و با دستمال خشک میکنیم و روش یکم دیگه نمک میپاشیم بعد داخل روغن زیاد و داغ میریزیم👇🏻

بعد از گذشت ۸ الی ۱۰ دقیقه چیپس ما آماده اس👇🏻

دقیقا عین چیپس بازاری ولی با کیفیت بسیار بالاتر😍👇🏻

اینم از پیراشکی و چیپس که با هم آماده کردیم👇🏻

نوش جان🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

🤩🤩🤩 این گشادیسم حاد من رفع شه کاش برا شب از اینا درست کنم 

نوش جون خیلی خوشمزه به نظر میرسه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤩🤩🤩 این گشادیسم حاد من رفع شه کاش برا شب از اینا درست کنم  نوش جون خیلی خوشمزه به نظر میرسه

گشادی رو بذار کنار پاشو😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نوش جان😆جای منم بخور🥰

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
خیلی عالیه نوش جان.. من سرخکن ندارم چیپس رو تو ماهیتابه درست میکنم ولی بهم میچسبن دونه دونه نمیشه.. ...

عزیزم با همون روشی که گفتم داخل قابلمه کوچیک روغن زیاد بریز جوری که سیب زمینی ها توش غوطه‌ور بشن 

روغنتون داغه داغ باشه که سیب رو میریزید

حتما وقتی آبکش کردی خشکش کنید که آب نداشته باشن

سیب زمینی ها باید توی روغن غرق باشن

اصلا نباید با کفگیر هم بزنید

باید بریزید سرخ که شد در بیارید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با همون روشی که گفتم داخل قابلمه کوچیک روغن زیاد بریز جوری که سیب زمینی ها توش غوطه‌ور بشن&nbs ...

ممنونم عزیزم. حتما.. من همیشه از روش های شما استفاده میکنم... کیک دارچین.. ته چین.. بستنی سنتی همه رو درست کردم واقعا عالی شدن