موهام خیلی ریخته البته با ماسک هایی که میزاشتم ریزشش متوقف شده ولی مثل اول پر پشت نیست امروز دل و زدم به دریا و تصمیم گرفتم از ته بتراشم دعا کنین بهم بیاد وگرنه بدر دق میکنم😠🥴🥴🥴
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞 ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
موهام تا وسط کمرم بود پسرونش کردم البته یکم بلندتر فایده نداشت😔
خیلی زشت میشی نکن این کارو .
اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)