2777
2789
عنوان

امشب میخوام موهامو از ته بتراشم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه تاپیک بزن در موردش. یا اینجا مفصل برامون توضیحی بده

گیاه الوورا تز بیرون بگیر ژلشو در بیار تخم کتون قهوه ای هم از عطاری بخر اندازه یه قاشقشو با یه لیوان اب بزار رو حرارت ابه ژله ای میشه بعد از صافی ردش کن ژلش و جدا کن ژل الوورا و ژل و تخم کتون و خوب میکس کن بعد از هر کدوم از روغنا که گفتم یه قاشق بریز توش خوب هم بزن تا قاطی بشن یه روز در میون رو موها تمیز شب موقع خواب بزن روش و بپوشون تا صب بمونه صب فقط ابکشی کن موها میشه عین ابریشم ریزشش هم متوقف میشه فرداش شامپو میتونی بزنی ولی من صابون مراغه مشکی میزنم اصلا بو صابونای مراغه زرد و سفید و نداره بو نداره اصلا نگران خشک شدن موهاتم نباش چون این ماسک خودش کلی نرم میکنه حالا صابون دوست نداشتی شامپو بچه بزن عالیه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
وای تاپیکت رو گم کردم چقدر گشتم تا پیداش کردممم 🥺🍂 قرص پرفکتیل بخور فک کنم تاپیکشم زدم قبلن

الهههییی دورت بگردم ...حالا چی هست قیمتش چنده 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
ساعت چند میخوای بزنی؟ 😁 

شوهرم گفت نهار و بخورم استراحت کنم میزنم برات

دکتر رفتی تا حالا واسه درمان؟

نه نرفتم ولی خودم ریزششو درمان کردم ولی کمپشت که شده داغونم کرده

الهههییی دورت بگردم ...حالا چی هست قیمتش چنده 

اینم لینک ی مکمل دیگه س واسه وقتی که قرص پرفکتیل پلاتینوم رو پیدا نکردی .قیمتش حدود۲۰۰. شامپو اریکه ضد ریزش هم از داروخونه بخر قیمتش ۷۰

https://www.darukade.com/products/supplement-

skin-hair-and-nail-suplements-152/tablet-pilfood-

complex-hair-and-nails-10866