2777
2789

سلام دوست عزیز

لطفا بحث اقدس الویه رو پیش نکشیددددددددد چون میترکونه نی نی یار عزیز

خاطره ها و سوتی هاتونو بگین

از جوش دماغ گنده یا از سیبل موهای زائد تازه در امده😂

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توتاکسی بودم هنوز کرایه رو حساب نکرده بودم بغل دستیم یه مرده بود پول کرایشو داد بعد راننده اومد مابقی پولشو پس بده من دستمو دراز کردم بگیرم 😂😂 یهو یادم اومد مال من نیس

یارو گفت قابل شمارو داره

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

منم خجالت مبکشیدم سوتین  بزنم واعای چ روزایی گوهی بودا

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون

پریود شده بودم فک میکردم ع ن ه درست خودمو نشستم😐😐😐

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂

شب عروسی داییم... برادر خانمش داشت منو نگا میکرد ک  دلمو ببره😑... منم با مانتو اپل دار رنگ نباتی و کمی خفاشی و فرق باز و راست ک اصلا بهم نمیومد  همینجوری ک داشتم دلبری میکردم پام رفت تو چال و چوله های کوچه شون.. 😶🙄😑   

بعد بخاطر اینکه حسن نیتمون بهش نشون بدم... وقتی داماد اومده بود مابین خانما قر میداد و اوشون دم در واستاده بود.. ی مشت نقل برداشتم ب جا اینکه رو سر عروس داماد بریزم... می‌پاشیدم تو سر و صورت  سوژه مورد نظر و اطرافیان بعد سریع قایم میشدم 😶😶😶😑😶 با همه این تفاسیر.. یادش بخیررررررررررررررر بخیرررر... بخیررر.. دوران خوبی بود.....