2777
2789
عنوان

فروش کیک و شیرینی خونگی چطوره

68 بازدید | 15 پست

بچه ها درآمدش چطوره؟ باید چیکار کرد که به درآمد خوب رسید تو اینکار ...

فعلا تنها کاری که از دستم برمیاد اینه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خوبه 

پیچ بزن 

ویدئو های خوب و ترند بساز 

چند تا کارت چاپ کن باشگاهی نونوایی مغازه ای رفتی آدرس پیجتو بده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

منم تو فکرشم

ولی روم نیست برم پیش کافی شاپ ها

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

کامل بلدی درست کنی عزیزم؟

دوره ثبت نام کردم می‌خوام تازه شروع کنم اول برای دلم خودم ولی الان میگم اگر میشد بفروشم خیلی خوب میشد

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم تو فکرشمولی روم نیست برم پیش کافی شاپ ها

دقیقا منم 🥺

بنظرم خوبه پیچ بزن ویدئو های خوب و ترند بساز چند تا کارت چاپ کن باشگاهی نونوایی مغازه ای رفتی آدرس پ ...

کاش بتونم

با کافی شاپ ها و بستنی فروشیا حرف بزن قیمت رو اولش پایین بگی قبول میکننخوبه بنظرم درامدش

واقعا قبول میکنن به نطرت؟؟

کاش بتونم

انشالا میتونی تا شروع نکنی نمیشه 

من اگه بلد بودم انجام می‌دادم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
انشالا میتونی تا شروع نکنی نمیشه من اگه بلد بودم انجام می‌دادم

اصلا سخت نیست مجازی میتونی یادبگیری کافیه حوصله بذاری

تازه ثبت نام کردی یا کارم کردی تا حالا

نه تازه ثبت نام کردم 

عزیزم،منم بدون آموزش تقریبا هرچیزی بلدم درست کنم.فیلمای آموزشی اینستا رو دیدم(فعلن شرایط کار ندارم چون با سختیش کنار نیومدم.از اقواممون فروش خونگی دارن اما چون دست زیاد شده تو شهرشون مواد هم گرون خیلی رونق نداره

البته شما حتما شروع کن شاید منطقه شما کم بودن تو اینکار و گرفت کارتون

نمونه کار ببرید به کافیشاپ،مدارس،حتی بعضی شرکت ها ولی باید تلاش زیادی کرد اما نتیجه خواهد داشت

خدایا به امید تو....