بچه ها شما تجربه دارین شوهرتون اول خسیس بوده بعدش دستو دلباز شده شما از چه راهی موفق شدین که تغییر بدین اخلاقشو من اینقد حرف زدم خودم خسته شدم شوهرم به حدی خسیسه که راضی نشد دوسال پیش مای بی بی بخره منو مجبور کرد که از کهنه استفاده کنم
غیر ممکنه مگر اینکه بره مشاوره که اونم چون خسیسه صد درصد نمیره پس همون غیر ممکن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
بنظرم بجای اینکه خسیسی اونو درمان کنی ی کار خونگی برا خودت درست کن که دستت تو جیب خودت باشه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
من لزومی نمیبنم جواب تو رو بدم لزومی نمی بینم کهنه ببندم ،تویی که خودتو در حد کهنه شستن میبینی بشور و لذت ببر ،چند سال بعدم یه هوو میاره، بالا سرت کهنه های بچه ی اونم بشوری چون زیادی لذت میبری
عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه